zaterdag 27 februari 2021
Home Nieuws Rabobank krijgt groen licht in Turkije

Rabobank krijgt groen licht in Turkije

3
433

De Nederlandse Rabobank heeft groen licht gekregen om haar eigen bank in Turkije op te richten. Dat maakte de financiële waakhond BDDK vandaag bekend in de Turkse krant Hurriyet. (Foto: Wikimedia)

Vorig jaar bracht de Rabobank al plannen naar buiten om de financiële sector in Turkije te betreden. Met de licenties die de bank nu in handen heeft mag deze volledig opereren als kredietverstrekker. De Rabobank volgt daarmee ING, die in 2007 van start ging in het land na de overname van Oyak Bank.

De Rabobank start in Turkije met een investering van 300 miljoen Dollar.

3 REACTIES

  1. Totaal zinloos, er zijn genoeg kredietverstrekkers in Turkije. ING is ook geen succes in Turkije. Men kiest liever voor een Turkse bank. Sowieso is het fout om krediet te verstrekken. Het is algemeen bekend dat dit resulteert in schulden. Wat wil de Rabobank nou als kredietverstrekker? Hoeveel mensen in NL vragen een kredietlening aan bij de rabobank in Nederland? Niet veel geloof ik. Weg ermee!

  2. Oh.nee he….Weer een bludzuiger .Bank wereld weet dat dit land een paradies is om te komen bevestigen.Waar in de wereld vindt je zo veel pruı om te gaan plunderen

  3. ik windt het goed dat rabobank in Turkije zit is allen maar positief voor eigen belangen en ook voor het land de economie stijgt allen maar in dat land de mensen worden rijker rijker er zijn veel mensen die crediet opnemen voor woning koop dus het kan zekker zijn dat rabobank succes gaat doen ing bank heeft groot promotie in Turkije dus mij mening is dat rabobank heel verstandig is om daar wat te op te zetten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in
Houd mij op de hoogte van nieuwe reacties. Of abonneer zonder te reageren.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.