login: wachtwoord: [wachtwoord kwijt - registreren]

Politieagent betrapt tijdens prostitueren in Istanbul

post thumbnail

In Istanbul is een agent aangehouden en ontslagen, nadat deze werd betrapt op het aanbieden van zijn lichaam voor geld.

De 28 jarige politieagent prostitueerde ’s nachts verkleed als travestiet onder de naam ‘Fettan Ceyda’, terwijl hij overdag gewoon achter zijn politiebureautje zat. Hij werd gesnapt, nadat de politie een email had gekregen waarin stond dat de politieagent, verkleed als vrouw, ’s nachts zijn lichaam verhuurde.

Terwijl de man dacht een goed betalende klant te pakken te hebben, waren het in werkelijkheid zijn collega’s die wel een afspraakje met hem wilden voor 150 Turkse lira. Daarop werd de man afgevoerd naar het bureau, waar hij tijdens de ondervraging alles bekende.

De agent, die inmiddels ontslagen is, gaf aan al jaren het gevoel te hebben liever een vrouw te zijn, en dat hij prostitueerde voor het plezier en niet voor het geld. Er is inmiddels ook een rechtzaak geopend, waarin vier jaar gevangenis wordt geëist tegen de ex-agent.

Er zijn 10 reacties

Arne Mulder

vermoedelijk kwam ie ’s ochtends vroeg op ’t werk en was ie vergeten z’n lipstick af te doen en vond ie ’t vreemd dat iedereen glazig liep te kijken alsof er wat mis was.

W. Schouten

de eis van 4 jaar vind ik wel erg veel. Dat hij ontslagen is, vind ik wel genoeg.

Jeroen Meefout

Nu kan hij helemaal ‘Het Beroep’ in. Alleen klanten die op uniformen vallen is hij nu wel kwijt.

ozzy

deze wereld heeft geen plaats voor travistieten

Stefan De Leng

Staat nergens dat het om een nederlander ging of wel?

JC van Leijden

Vreemde reacties hier van medebezoekers van deze site.Het mag en moet toch helemaal niet uitmaken wat iemand in zijn vrije tijd doet.Tenzij hij ernstige misdrijven begaat.Dit lijkt mij niet het geval.Dus moeten we dit kwalificeren als beperking van bewegingsvrijheid ed.Schande.

Mert Çalım

Hmm, police officer who becomes werewolf at nights? :P

Özlem Karadağ-Korkmaz

het id een Turk nee.. hij had problemen met zyn geslacht

Astrid

Ben het helemaal met JC van
Leijden eens. Wat een onzin om
hier 4 jaar voor te krijgen zeg echt bull shit

Antonetta Coban

Ach…toch een aardige bijverdienste…

Plaats Reactie

:zonnen: :yeeeh: :worship: :wop: :wink: :uncheer: :twosome: :turk: :tooth: :tongue: :smash: :shutup: :roll: :oops: :oo: :ned: :mrgreen: :loller: :lolflag: :lol: :lekker: :hup: :huh: :heet: :evil: :eten: :emo: :duivel: :cry: :clown: :cheer: :bwuh: :biertje: :P :D :?: :-| :-? :) :( :!: 8-O 8)