Home Nieuws Politie in Istanbul gaat het circuit op

Politie in Istanbul gaat het circuit op

1
406
Politie in Istanbul gaat het circuit op
Politie in Istanbul gaat het circuit op

In samenwerking met een privé-bedrijf zullen in totaal 970 agenten in Istanbul de komende 4 maanden lang training krijgen op het Formule-1 circuit Istanbul Park.

In groepen van 10 zullen agenten in Istanbul diverse rijlessen volgen, zowel theorie als praktijk. Aan de orde komen onder andere de volgende onderwerpen: “achtervolging”, “slipcursus”, “defensief rijden”, “tunnel rijden” en “controle tijdens snelheid”. De praktijklessen vinden plaats op het echte Formule-1 circuit Istanbul Park. In totaal zullen 970 agenten de trainingen moeten volgen.

Zoals je in het filmpje hieronder kunt zien, zijn de auto’s waarin getraind wordt voorzien van speciale constructies op wielen. Deze systemen zijn speciaal voor deze trainingen gebouwd en zijn in Turkije zelf ontwikkeld door zeven technische ingenieurs. Deze constructies kunnen diverse wegsituaties en wrijvingen van verschillende weersomstandigheden nabootsen. In de toekomst zullen ze ook gebruikt gaan worden bij trainingen van Ambulance- en Brandweerpersoneel. Aldus Çetin Büyükçınar, Expert in geavanceerde en veilige rijtechnieken.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in
Houd mij op de hoogte van nieuwe reacties. Of abonneer zonder te reageren.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.