Peuter kruipt op de weg in Antalya

2
635
Peuter kruipt op de weg in Antalya
Peuter kruipt op de weg in Antalya

In de badplaats Antalya in Turkije maakte een beveiligingscamera opnames van een baby die moederziel alleen op een drukke verkeersweg aan het kruipen is.

Het kindje zit eerst nog op de stoep, maar kruipt langzaam van de stoep af, de drukke weg op. De auto’s rijden voorzichtig om de baby heen, maar stoppen niet. Een vrachtwagenchauffeur wenkt naar het kind, maar die blijft verder spelen.

Plotsklaps ziet de moeder haar baby op straat, en springt tussen het verkeer, om haar kind te redden. De politie is inmiddels gewaarschuwd en arresteert de moeder. Later blijkt dat de vrouw een bedelaarster is die haar kind slapend onder de bosjes heeft neergelegd. Ze had niet bemerkt dat de baby wakker was geworden en op eigen houtje de straat op gegaan was. (AHA)

2 REACTIES

  1. Vreselijk toch! Gelukkig niets ernstigs gebeurd. Ben bang dat sommigen zo’n bericht als deze misbruiken om te generaliseren over Turkije.

  2. even over generalisatie, in antalya kun je veilig fietsen op de snelweg, zelfs ik!! babies op de weg zijn alleen gevaarlijk voor fietsers, dus….

    dit had ook in lutjebroek kunnen gebeuren

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!