Paris Hilton naar Cappadocië voor filmopnames

3
908

Pas geleden bezocht een team van de Plato filmproductiemaatschappij het stadje Nevşehir, op zoek naar geschikte filmlocaties voor de nieuwe film “Yarmani”.

De film Yarmani is een komedie over een Turkse jongen die zich transformeert tot een echte “fashion guru”.

De internationaal bekende Paris Hilton zal ook een rol vervullen in de film. De fashion guru wordt gespeeld door de Turkse acteur Erkan Köse. In totaal zal er drie weken worden gefilmd, zowel in de regio Cappadocië, in Istanbul, maar ook in Los Angeles.

De burgemeester van Nevşehir, Hasan Ünver, liet weten van harte bereid te zijn om mee te werken tijdens de opnames van de film.

Nadat de juiste opnamelocaties zijn gekozen wordt er volgende week begonnen met het schieten voor de film, die wordt geregisseerd door Barış Denge.

3 REACTIES

  1. @Mustafa: nee, mejuffrouw Hilton kan niet acteren, evenmin als zij kan zingen, dansen of schilderen. Haar enige verdienste (als je het dat mag noemen) is dat ze rijk geboren is en zich laat betalen om waar dan ook op te draven (een zgn. “socialite”). Paris Hilton een rol geven is een wanhoopsdaad van een producent/regisseur en de doodsteek voor iedere serieuze filmproduktie, lijkt me.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!