Home Nieuws Ophef om Hitler die Turkse mannen shampoo verkoopt

Ophef om Hitler die Turkse mannen shampoo verkoopt

29
921
Hitler gebruikt in Turkse Biomen shampoo reclame
Hitler gebruikt in Turkse Biomen shampoo reclame

Sinds kort is er op de Turkse televisie een reclame te zien met Adolf Hitler in de hoofdrol.

In de desbetreffende commercial beveelt Hitler een bepaald merk mannen shampoo aan. Je kunt je afvragen of dit nu een positieve manier is om je product aan te prijzen bij het publiek..

De reclamespot heeft in ieder geval al voor aardig wat opschudding gezorgd. Waarschijnlijk wordt de commercial daarom ook binnenkort van de buis gehaald.

Bekijk hier de Biomen Shampoo commercial met Hitler.

29 REACTIES

 1. volslagen stijlloos maar dat terzijde. wat veel interessanter als vraag is de positie van de RTÜK het controle orgaan voor de Radio en TV. ze staan op hun achterste poten voor de meest belachelijke dingen maar dit vinden ze schijnbaar prachtig. tja, geeft te denken toch? een onschuldig zoentje wordt meteen gezien als porno. een flirtscene als onzedelijk, maar hitler in een reclamespot die ook nog eens dit soort uitspraken doet moet kunnen. schandalig en stijlloos. shockvertising noemt men dit maar hier is duidelijk een grens overschreden naar mijn bescheiden mening.

 2. Tsja als je niets beter kunt bedenken. Krjgt nu wel veel aandacht maar of dat positief is ?? Miscchien onder het mom “negative aandacht is ook aandacht “.

 3. Dit is echt te belachelijk voor woorden! Degene die de reclamespot bedacht heeft is duidelijk ergens niet goed bij z´n hoofd, en dat het is goedgekeurt begrijp ik ook al helemaal niet, zoals yakamoz al schijft, een simpele sigaret in beeld is al niet correct.

 4. Dit z.g. reclamebureau heeft niet alleen zichzelf en niet alleen hun opdrachtgever een zeer slechte dienst bewezen maar heel Turkije publiekelijk ten schande gezet. en dit met goedkeuring van de RTÜK!

 5. Is een antwoord op AKP leider Erdogan. Die eerder ook ‘bevel’ gaf om een Turks gezin minstens 3 kinderen op aarde te zetten.

 6. @Ikram het verschil is dat de ene miljoenen mensen heeft uitgemoord en de ander niet, de ene dood is en de andere leeft. De overeenkomst is dat beide rascisten zijn en allebei een slecht kapsel hebben. Geen goede reclame dus!

 7. Ikram probeer heel even die ene hersencel te activeren, je kunt het , echt! maar er schiet mij een turks gezegde binnen… 1 domoor kan meer vragen verzinnen dan 10 wijzen kunnen beantwoorden.

 8. Schandalig, we mogen dan een tikje hekel hebben aan Israelisch Joden, maar om dan Joden verder te bashen op deze niveau, gaat gewoon te ver…
  Dit kan ons een imago opleveren als “Turken -> Joden hater = “Buitenlander onvriendelijk” Ras..
  Ik ben zelf Turks, ik mag dan hekel hebben op joden, maar ik weet zelf dat er goeie joden zijn…maar dan ga ik toch niet blindelings een video maken om hele joodse groepering over 1 kam te scheren zoals de meeste westerse wereld doet tegenover de moslims…. :clown:

 9. Ikram, jammer dat je die ene hersencel niet hebt weten te vinden… het verschil tussen Hitler en anderen is miljoenen doden, laat dat wellicht een belletje rinkelen daarboven bij je? Dom zijn is geen schande bewust dom blijven wel.

 10. Obama en vele andere leiders zijn niet veel beter dan Hitler. Ik snap die taboe romdom Hitler niet. Er zijn genoeg Hitlers in de wereld.

 11. Ik lees wel een aantal domme reacties. Mensen denk toch aub eens na voordat je iets op het internet zet. Özcan en Ikram, die opmerking van jullie slaat volledig de plank mis en is weer een bewijs dat er toch een soort van indoctrinatie is vanuit een bepaalde groep jeges en andere groep…..jammer:-(

 12. burak eeft gelijk; hij was een enorme strateeg, die alle arme, nutteloze joden heeft opgeruimd zodat de sterkste en rijkste joden over waren gebleven; ‘natuurlijke’ selectie. maar dat schrijven ze niet in de geschiedenisboeken en TROUWENS… de joden in israel hebben tot heden veeeeel meer palestijnen gedood dan dat hitler heeft gedaan met joden… check OCCUPATION 101; you are all being brainwashed!!

 13. Wilders is overigens ook geen racist, hij maakt gewoon goed gebruik van de situaties die zich in Nederland voordoen, zoals ik al eerder zei de politieke wereld is ingewikkeld, lijkt niet op de wereld waarin wij leven en kennen.

 14. Hitler was ook een waardeloze strateeg, dat zag je aan zijn keuze door Rusland binnen te vallen, hij bewonderde Napoleon maar maakte ook gelijk dezellfde fatale blunder, zijn leger werd blootgesteld aan ijs en kou, Hitler was een goede manipulator met een sterke overtuigingskracht niet alleen met woorden maar ook daden (propaganda) de termen strateeg en racist zijn in dit geval gigantisch misplaatst, je hebt duizenden strategen en racisten op deze planeet maar er was maar 1 hitler

 15. @ Loreley

  Mijn reactie is zeker niet beneden peil. Westerse staten bijvoorbeeld hebben letterlijk miljoenen mensen gedood in de laatste 10-15 jaar alleen. Aggressief imperialisme is nog lang niet over hoor.

  Hoeveel miljoen onschuldige mensen zijn wel niet vermoord na Hitler door onze “beschaafde” en “democratische” westerse leiders alléén ?? Heb je daar weleens diep over nagedacht?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!