Onderzoek naar Emigratiemotieven

2
567

Nederlanders in Turkije is door Regioplan benaderd met de vraag of wij mee willen werken aan een onderzoek naar de vertrekmotieven van mensen die Nederland willen verlaten. Dit in opdracht van het ministerie van VROM

Het doel van het onderzoek is om van diverse groepen, met name hoger opgeleide Nederlanders, een goed beeld te krijgen van hun motivatie om elders te gaan wonen en/of werken. Om deze motieven in kaart te brengen houden wij diverse interviews met potentiële vertrekkers.

Voor dit onderzoek zijn wij dus op zoek naar de eerste en tweede generatie Turkse Nederlanders (20-45 jaar) die willen emigreren naar Turkije. Het gaat om een interview van ongeveer 1 a 1,5 uur. Dit interview kan plaatsvinden waar jij graag wil, bijvoorbeeld bij je thuis of op kantoor.

Voel jij je aangesproken, val je binnen de doelgroep en lijkt het je erg leuk om mee te doen? Laat hieronder dan een bericht achter. Wij nemen dan via e-mail contact met jou op voor verdere informatie. Je krijgt na afloop als dank voor je medewerking een vvv-bon van 20 euro toegestuurd.

2 REACTIES

  1. Goedemiddag,
    Ik en mijn gezin zijn voornemens om halverwege 2011 te remigeren naar Turkije.
    Mijn gezin bestaat uit man (39 jaar) vrouw (38 jaar) zoon (14 jaar) en dochter (11 jaar).

    Met vriendelijke groet,

    Mukadder Karadal

  2. dag mijn naam is mustafa yurt, ben 40 jaar oud
    heb 18 jaar in nederland gewoon , op mijn 19’e ben ik terug gegaan naar turkije. en woon al ruim 20 jaar hier. gr.mustafa

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!