login: wachtwoord: [wachtwoord kwijt - registreren]

Noordwesten van Turkije getroffen door aardbeving

post thumbnail

Een aardbeving met een kracht van 5,9 op de schaal van Richter heeft vanavond het noordwesten van Turkije getroffen. Dat meldt het officiële persbureau Anatolië. Over eventuele gewonden of doden schade is op dit moment nog niets bekend.

Het epicentrum van de beving bevond zich in Simav, een stad in de provincie Kütahya die ongeveer 310 kilometer ten westen van Ankara ligt. De schok, die zich voordeed rond 22.15 uur (Nederlandse tijd), werd ook gevoeld in de naburige provincies, tot in Istanbul. Aardbevingen met dergelijke magnitude veroorzaken in Turkije doorgaans heel wat schade.

http://www.youtube.com/watch?v=uFbtUBOO9-g

Er zijn 6 reacties

De schok werd hier in Izmir ook gevoeld. De lamp aan het plafond slingerde een beetje heen en weer. Nu maar hopen dat er geen grote schade is aangericht en dat er geen slachtoffers zijn in Simav en omstreken.

Samantha Roeleveld

ik vind dit verschrikkelijk nieuws en ik leef erg met de mensen mee! Ik hoop dat alles snel goed komt!!

Dierickx Greet

In Mersin hebben ze er niks van gevoeld van de aardbeving

Nederlanders in Turkije

Als ze het in Mersin zouden voelen, was het ook wel in Nederland te voelen denk ik :D

Weer Turkije

Sterkte voor iedereen

Berat Acar

Het was trillen en ook langdurig hier in Çanakkale. Maar geen gewonden of schade.

Plaats Reactie

:zonnen: :yeeeh: :worship: :wop: :wink: :uncheer: :twosome: :turk: :tooth: :tongue: :smash: :shutup: :roll: :oops: :oo: :ned: :mrgreen: :loller: :lolflag: :lol: :lekker: :hup: :huh: :heet: :evil: :eten: :emo: :duivel: :cry: :clown: :cheer: :bwuh: :biertje: :P :D :?: :-| :-? :) :( :!: 8-O 8)