Home Nieuws Nieuwe Assassin’s Creed speelt zich mogelijk af in Turkije

Nieuwe Assassin’s Creed speelt zich mogelijk af in Turkije

1
427

Assassin’s Creed is een erg populaire videogame serie voor verschillende platformen (denk aan Xbox 360, Playstation 3, PC etc.). Het volgende deel van Assassin’s Creed zal zich mogelijk af gaan spelen in Turkije of het oude Ottomaanse Rijk.

De makers van Assassin’s Creed, Ubisoft, hebben een nieuwe teaser op de Facebook-pagina van Assassin’s Creed gezet waaruit dit blijkt. In de video zien we namelijk verschillende aanwijzingen. Zo is rechts op de achtergrond de zogeheten Sultan Ahmet Moskee te zien. Die moskee is gelegen in Istanbul, de grootste stad van Turkije en tevens de hoofdstad van het oude Ottomaanse Rijk.

Quote van xgn.nl

Hiermee lijkt het er dus op dat het spel zich in Istanbul zal afspelen ten tijde van het Ottomaanse Rijk, wat rond het jaar 1300 werd gesticht en bestond tot 1922. Als we kijken naar het tijdvak waar de vorige Assassin’s Creed zich afspeelde, is het hoogstwaarschijnlijk dat dit derde deel ergens tussen de 17e en 19e eeuw plaatsvind.

Tevens zien we ook nog een ‘Tughra’ terug in de teaser en kunnen we de tekst ‘الطائر ابن لا أح’ lezen, wat Arabisch is voor ‘Altair Ibn La Ahd’, het hoofdpersonage van de eerste Assassin’s Creed. Des te meer aanwijzingen die in de richting van het Ottomaanse Rijk wijzen. Tot slot zien we nog enkele cijfers en dergelijken terug in de teaser, zoals 24061459. Maar wat die precies inhouden, zijn we nog niet achter.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in
Houd mij op de hoogte van nieuwe reacties. Of abonneer zonder te reageren.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.