Home Nieuws Nederlandse visum aanvraag vanuit meer Turkse steden mogelijk

Nederlandse visum aanvraag vanuit meer Turkse steden mogelijk

15
789

Het Nederlandse consulaat in Istanbul en de Ambassade in Ankara maakten deze week bekend dat het aantal locaties waar visums kunnen worden aangevraagd in Turkije wordt uitgebreid. Vanaf  november gaat VFS Global de visumaanvragen verwerken in het land en vervalt de mogelijkheid om dit te doen bij Idata.

Vanaf 1 november is het niet meer mogelijk om bij de oude verwerker Idata visum aanvragen in te dienen. Het grote verschil met Idata is dat er op afspraak zal worden gewerkt en er de mogelijkheid is om in een VIP lounge te wachten.

De samenwerking wordt op 18 nobember uitgebreid naar andere Turkse steden waar ook aanvragen kunnen worden ingediend, namelijk: Antalya, Bodrum, Bursa, Edirne, Gazi Antep en Izmir.

Voor meer informatie kunt u de website van VFS Global raadplegen.

15 REACTIES

  1. Mee eens Ego. Zou goed zijn voor de handel en betrekkingen. Mijn zwager moest laatst een visum verlengen omdat hij een groot contract in de medische sector ging afsluiten met een Nederlands onderzoeks centrum, duurde te lang en heeft hem toen maar bij Duitsland gehaald….(koste een dag)

  2. Het hele visum gedoe tussen Nederland en Turkije is toch gewoon ontstaan omdat Nederland, en ook de EU, de visumplicht hebben ingesteld om zichzelf te beschermen tegen vooral economische vluchtelingen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in
Houd mij op de hoogte van nieuwe reacties. Of abonneer zonder te reageren.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.