Nederlands paspoort aanvragen in Turkije

4
1751

Het is voor Nederlanders in Turkije dit najaar mogelijk om, op bepaalde data op afspraak, een Nederlands paspoort aan te vragen bij een van de Nederlandse Honoraire Consulaten in Turkije

De volgende data zijn vastgesteld:

  • Izmir in de week van 22-09-2014
  • Marmaris in de week van 27-10-2014
  • Antalya in de week van 03-11-2014
  • Gaziantep in de week van17-11-2014

U kunt een afspraak maken via de betreffende Honoraire Consulaten.
Meer info: https://www.facebook.com/HollandaKraliyeti

4 REACTIES

  1. Mijn paspoort loopt pas af in 2016 en dus heb ik nog geen behoefte om NU al een nieuwe aan te vragen.Ik heb een e-mail gestuurd met de vraag of dit eenmalig is of dat het elk jaar gedaan wordt…nou volgend jaar is er dus dezelfde aktie en hoogstwaarschijnlijk ook dezelfde tijdperiodes…..voor mij volgend jaar de aanvraag indienen dus. :ned: :cheer: :turk:

  2. Ik heb in Ankara zonder afspraaak in februari 2013 mijn paspoort kunnen betellen en dat werd binnen 2 weken door een koerier aan huis thuis afgeleverd in Antalya. Kon daar normaliter ook mijn pasport afhalen, maar was ook nog minstens 2 uur reizen. Dus wilt U het thuis bezorgd? Ja graag. Voor 20,00 YTL, wat nog goedkoper uitpakte dan met de bus heen en weer.
    Aanvragen in Antaly kon voorheen ook, maar i.v.m. de vingerafdrukken niet meer. Alleen in Ankara werd me door het consulaat in Antalya verteld. Mooi dat het nu in zoveel plaatsen meer kan!
    :turk:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!