Nederland, Turkije en Facebook

1
1233
Nederland, Turkije en Facebook
Nederland, Turkije en Facebook

Nederland is wat gebruik van sociale netwerken betreft gemiddeld in Europa, maar ziet als enige land het bereik van dergelijke sociale online gemeenschappen niet groeien. Dat is opmerkelijk, aangezien de groei in de ons omringende landen zeer stevig is. Ook in Turkije groeit Facebook erg hard.

Dat laten cijfers uit onderzoek The comScore 2010 Europe Digital Year in Review zien. In Groot-Brittannië, Turkije, Polen, Noorwegen en Finland wordt meer gebruik gemaakt van sociale netwerken en is er ook nog groei in het gebruik.

Facebook heeft in Nederland een flinke achterstand in bereik vergeleken met alle andere Europese landen, Dat komt vooral door de aanwezigheid van Hyves. Niettemin groeit Facebook in Nederland steeds sneller. In het afgelopen jaar groeide Facebook in Nederland met 23,6 procent. In Turkije gebruikt 90 procent van alle internetters Facebook en dat is de hoogste penetratie van Europa.

Uiteraard zijn wij niet achtergebleven en zitten sinds enige tijd ook met een grote groep mensen op Facebook. Ben jij nog niet lid zoals 2300 anderen? Kom dan snel even een kijkje nemen op onze pagina 🙂

Bron: webwereld.nl

1 REACTIE

  1. Inderdaad. Facebook gebruikt (bijna) niemand in mijn vriendenkring. Het is of Hyves of MySpace voor privézaken en LinkedIn voor zakelijke contacten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!