Neckermann met Transavia naar nieuwe luchthaven Alanya

32
2573
Neckermann met Transavia naar nieuwe luchthaven Alanya
Neckermann met Transavia naar nieuwe luchthaven Alanya

Vanaf 1 februari biedt reisorganisatie Neckermann exclusief vliegreizen aan naar de spiksplinternieuwe luchthaven van Alanya in Turkije. Dit verkort de transfertijd naar deze populaire Turkse badplaats aanzienlijk.

Tot nu toe waren gasten die hun vakantie doorbrengen aan de zuidkust van Turkije, ook wel de Turkse Rivièra genoemd, aangewezen op de luchthaven van Antalya. Voor gasten die een accommodatie hadden geboekt in de bij Nederlanders zeer geliefde badplaats Alanya, betekende dat zij altijd een busreis van minimaal twee uur moesten maken. Reisorganisatie Neckermann biedt deze gasten nu rechtstreekse vluchten aan op de splinternieuwe luchthaven Gazipasa in Alanya.

Vanaf 27 april start Neckermann samen met Transavia de rechtstreekse vluchten elke woensdag naar deze nieuwe luchthaven. De badplaats Alanya is vooral geliefd bij Nederlanders vanwege de vele appartementen en kleinschalige hotels die daar te vinden zijn. Bovendien ligt de reissom relatief laag in deze regio. Neckermann geeft als extra promotie elke gast die voor 1 april 2011 boekt een gratis visum voor Turkije, wat normaal € 15,- per persoon kost. Om deze nieuwe luchthaven extra te ondersteunen geeft Neckermann eind februari een speciale Alanya brochure uit. (tourpress.nl)

32 REACTIES

  1. Zou geweldig nieuws zijn echter dit zijn altijd vluchten via b.v Istanbul of een ander vliegveld in Turkey Is de landingsbaan al 2450 meter dit is een internationqale eis!
    Als dat al is gebeurd dan is het “echt”goed nieuws.

  2. De vluchten zijn RECHTSTREEKS dat betekent dus niet via Istanbul. Eind februari komt brochure uit van Neckermann, dus vanaf dan is het te boeken en zullen de prijzen bekend zijn.

  3. Hier hebben we al zó lang op gewacht!
    Heerlijk geen 2 uur in de auto te hoeven zitten.
    Heel veel mensen zullen dit een uitkomst vinden.

  4. We vinden dit helemaal geweldig ,wat een goed nieuws zeg ,voor de mahmutlaar,s dan een klein uurtje en ben je thuis !! geweldig neckerman !!!

  5. De kogel is door de kerk, nu nog de mogelijkheid krijgen om wel enkele reizen te boeken voor al die mensen die in Mahmutlar en omstreken wonen.
    En vertrek mogelijkheid vanaf Maastricht of Eindhoven.Of vanaf Duitsland ( Düsseldorf en/of Keulen )en België. Hoe meer mogelijkheden hoe meer mensen er gebruik van kunnen en willen maken

  6. @ Egbert , dank je en zal ik zeker op terug komen. Maar voor dit voorjaar en zomer hebben wij al tickets. Maar misschien gaan wij nog in het najaar. Dan zal ik zekers contact met je opnemen 🙂

  7. Natuurlijk is dit voor ons alles geweldig nieuws, komend jaar zal ook Oad naar Gazipasa vliegen, en ik heb ergens al iets gehoord dat ook de duitse maatschappijen interesse hebben.

  8. Wij kunnen nu ook lang verblijf tickets boeken. Dat wil zeggen retouren voor maximaal 90 dagen. De 29 dagen regeling is dus komen te vervallen. Prijzen kunnen bij ons opgevraagd worden. Groeten vanuit Mahmutlar Egbert

  9. We hebben een reis naar Alanya geboekt, via Tjingo, en die hebben de reis gekocht van Neckermann. Zelfs een gratis overnachting coupon gekregen in Nederland. Maar nu lees ik dat je ook een gratis visum krijgt, als je voor april hebt geboekt. Dat hebben we, dus is mijn vraag, wanneer krijg je dat gratis visum, want ik heb nog niks gehoord of ontvangen.
    Vriendelijke groet
    Heidi

  10. Ondanks dat we in januari al geboekt hadden kon onze vlucht niet worden gepland naar Gazipasa. Dus we hebben in juli alsnog gevlogen naar Antalya en een busreis van 3 uur moeten maken, wat zeer vermoeiend was.

  11. Als eerst mijn complimenten vioor deze site.

    Ik heb een vraagje aan EGBERT.

    Hallo Egbert zou je mij de prijzen willen doorgeven voor langverblijf.

    Groetjes een plaatsgenote (mahmutlar) :turk:

    Ayse. 🙂

  12. Wij hebben in juni op Gazipasa gevlogen en het is ons prima bevallen. Met de auto ben je in een klein half uurtje in Mahmutlar. Is er al bekend of de vluchten uitgebreid gaan worden zodat er ook op andere dagen gevlogen kan worden? Wel vind ik dat er wat meer faciliteiten mogen komen op de luchthaven. Wij konden voor ons vertrek nog geen kop koffie kopen maar het was dan ook het eerste seizoen. Hopelijk is dat volgend jaar verbeterd. Wie kan mij info geven over het huren van een voordelig appartement in Mahmutlar .

  13. Het is geweldig nieuws. Wij hebben een app. in Oba en de 2/3 uur durende reis van Antalya naar Oba is vreselijk. waar kan ik boeken want gewoon middels internet heb ik niets kunnen vinden. graag advies.

  14. @ alena homma

    ik heb net gewoon neckermann gebeld en telefonisch geboekt en dan vragen ze welke luchthaven je aan wilt vliegen en toen voor gazipasa gekozen :yeeeh: dat is weer eens leuk om alanya te gaan bezoeken

  15. waar kunnen wij boeken en hoe duur zijn de tickets. Zijn er ook enkele reizen te boeken. Graag reactie
    alena

    PS. zijn er nog meer mensen die in de buurt van Oba een app. hebben. Wij zijn bridgers en zoeken mensen die willen bridgen.

  16. Hallo Alena

    Wij hebben een appartement in Mahmutlar en spelen ook wekelijks bridge. Op dit moment komen we de schoolvakanties naar Turkije omdat mijn vrouw nog werkt maar over 1,5/ 2 jaar gaan we voor langer Wij willen ook graag bridgen als we in Turkije zijn !!! misschien kunnnen we wat afspreken!!
    groetjes Wim en Marian

  17. Hallo Wim.

    Wij zitten vaak de maand mei en september in Oba. ook in de winter gaan we er een weekje heen (als het weer daar goed is.)
    In de zomer vac. is het ons te heet.

    Wij hebben ons app. in ObaKent Sitesi
    Als je in de buurt bent kom dan eens langs.

    Alena

  18. Via corendon worden nu ook vluchten vanuit A’dam naar Gazipasa aangeboden. Buiten het hoogseizoen om redelijke tickets en een enkeltje is nu ook mogelijk.

    Wim

  19. Op de site van Corendon. Losse vluchten, ze gaan vanaf 24 april vanuit Aádam en type alanya/gasipasa. Ook te boek bij Thomas Cook te Zaandam. ga naar de site en bel het reisburo. Ze kunnen het telefonisch afhandelen. :lolflag: :cheer:

  20. Wij hebben al 7 jaar een app.in Mahmutlar en vliegen altijd vanaf Groningen,hopelijk gaan ze binnenkort ook vanaf Eelde rechtstreeks en maakt het voor ons nu nog niets uit.
    Wij moeten anders eerst naar Schiphol.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!