login: wachtwoord: [wachtwoord kwijt - registreren]

Neckermann met Transavia naar nieuwe luchthaven Alanya

post thumbnail

Vanaf 1 februari biedt reisorganisatie Neckermann exclusief vliegreizen aan naar de spiksplinternieuwe luchthaven van Alanya in Turkije. Dit verkort de transfertijd naar deze populaire Turkse badplaats aanzienlijk.

Tot nu toe waren gasten die hun vakantie doorbrengen aan de zuidkust van Turkije, ook wel de Turkse Rivièra genoemd, aangewezen op de luchthaven van Antalya. Voor gasten die een accommodatie hadden geboekt in de bij Nederlanders zeer geliefde badplaats Alanya, betekende dat zij altijd een busreis van minimaal twee uur moesten maken. Reisorganisatie Neckermann biedt deze gasten nu rechtstreekse vluchten aan op de splinternieuwe luchthaven Gazipasa in Alanya.

Vanaf 27 april start Neckermann samen met Transavia de rechtstreekse vluchten elke woensdag naar deze nieuwe luchthaven. De badplaats Alanya is vooral geliefd bij Nederlanders vanwege de vele appartementen en kleinschalige hotels die daar te vinden zijn. Bovendien ligt de reissom relatief laag in deze regio. Neckermann geeft als extra promotie elke gast die voor 1 april 2011 boekt een gratis visum voor Turkije, wat normaal € 15,- per persoon kost. Om deze nieuwe luchthaven extra te ondersteunen geeft Neckermann eind februari een speciale Alanya brochure uit. (tourpress.nl)

Er zijn 32 reacties

Frits de Jongzgb.fdejong

Geweldig , dit is voor iedereen geweldig nieuws.

roy

hallo weet iemand waar je dit kan boeken en hoeveel een ticket kost?

mvg,
roy

Harry

Zou geweldig nieuws zijn echter dit zijn altijd vluchten via b.v Istanbul of een ander vliegveld in Turkey Is de landingsbaan al 2450 meter dit is een internationqale eis!
Als dat al is gebeurd dan is het “echt”goed nieuws.

ankiealanya

De vluchten zijn RECHTSTREEKS dat betekent dus niet via Istanbul. Eind februari komt brochure uit van Neckermann, dus vanaf dan is het te boeken en zullen de prijzen bekend zijn.

Corrie Odinot

Hier hebben we al zó lang op gewacht!
Heerlijk geen 2 uur in de auto te hoeven zitten.
Heel veel mensen zullen dit een uitkomst vinden.

connie

We vinden dit helemaal geweldig ,wat een goed nieuws zeg ,voor de mahmutlaar,s dan een klein uurtje en ben je thuis !! geweldig neckerman !!!

theo

geweldig nieuws is dat dan is het maar 27 km naar ons huisje in mahmutlar
alleen ik hoop dat het geen een april grap is

Roel

Geweldig Alanya nu nog beter te bereiken.
Erg prettig

Hotel Titanic

Dit zal een hoop schelen, top nieuws!

GERDA

Dit is geweldig nieuws,
om naar het huis in kargicak te gaan. :turk:

olcay

Dit is geweldig nieuws

Ja geweldig, alleen vind ik de tickets nog wel erg prijzig . Maar hopen dat deze ook sneller goedkoper worden!!

joke Schols

De kogel is door de kerk, nu nog de mogelijkheid krijgen om wel enkele reizen te boeken voor al die mensen die in Mahmutlar en omstreken wonen.
En vertrek mogelijkheid vanaf Maastricht of Eindhoven.Of vanaf Duitsland ( Düsseldorf en/of Keulen )en België. Hoe meer mogelijkheden hoe meer mensen er gebruik van kunnen en willen maken

@ Egbert , dank je en zal ik zeker op terug komen. Maar voor dit voorjaar en zomer hebben wij al tickets. Maar misschien gaan wij nog in het najaar. Dan zal ik zekers contact met je opnemen :)

marianne

Natuurlijk is dit voor ons alles geweldig nieuws, komend jaar zal ook Oad naar Gazipasa vliegen, en ik heb ergens al iets gehoord dat ook de duitse maatschappijen interesse hebben.

Egbert

Wij kunnen nu ook lang verblijf tickets boeken. Dat wil zeggen retouren voor maximaal 90 dagen. De 29 dagen regeling is dus komen te vervallen. Prijzen kunnen bij ons opgevraagd worden. Groeten vanuit Mahmutlar Egbert

heidi

We hebben een reis naar Alanya geboekt, via Tjingo, en die hebben de reis gekocht van Neckermann. Zelfs een gratis overnachting coupon gekregen in Nederland. Maar nu lees ik dat je ook een gratis visum krijgt, als je voor april hebt geboekt. Dat hebben we, dus is mijn vraag, wanneer krijg je dat gratis visum, want ik heb nog niks gehoord of ontvangen.
Vriendelijke groet
Heidi

Firoz

Ondanks dat we in januari al geboekt hadden kon onze vlucht niet worden gepland naar Gazipasa. Dus we hebben in juli alsnog gevlogen naar Antalya en een busreis van 3 uur moeten maken, wat zeer vermoeiend was.

AYSE

Als eerst mijn complimenten vioor deze site.

Ik heb een vraagje aan EGBERT.

Hallo Egbert zou je mij de prijzen willen doorgeven voor langverblijf.

Groetjes een plaatsgenote (mahmutlar) :turk:

Ayse. :)

Beckers

ik zou graag op de hoogte blijven.

Prins Ab v mahmutlar

Hier zat iedereen op te wachten…………

Adrie

Wij hebben in juni op Gazipasa gevlogen en het is ons prima bevallen. Met de auto ben je in een klein half uurtje in Mahmutlar. Is er al bekend of de vluchten uitgebreid gaan worden zodat er ook op andere dagen gevlogen kan worden? Wel vind ik dat er wat meer faciliteiten mogen komen op de luchthaven. Wij konden voor ons vertrek nog geen kop koffie kopen maar het was dan ook het eerste seizoen. Hopelijk is dat volgend jaar verbeterd. Wie kan mij info geven over het huren van een voordelig appartement in Mahmutlar .

alena homma

Het is geweldig nieuws. Wij hebben een app. in Oba en de 2/3 uur durende reis van Antalya naar Oba is vreselijk. waar kan ik boeken want gewoon middels internet heb ik niets kunnen vinden. graag advies.

wim harmes

Weet iemand al of er tickets naar Gazipasa voor het komende jaar 2012 te koop zijn?

lilian

@ alena homma

ik heb net gewoon neckermann gebeld en telefonisch geboekt en dan vragen ze welke luchthaven je aan wilt vliegen en toen voor gazipasa gekozen :yeeeh: dat is weer eens leuk om alanya te gaan bezoeken

alena homma

waar kunnen wij boeken en hoe duur zijn de tickets. Zijn er ook enkele reizen te boeken. Graag reactie
alena

PS. zijn er nog meer mensen die in de buurt van Oba een app. hebben. Wij zijn bridgers en zoeken mensen die willen bridgen.

Wim Harmes

Hallo Alena

Wij hebben een appartement in Mahmutlar en spelen ook wekelijks bridge. Op dit moment komen we de schoolvakanties naar Turkije omdat mijn vrouw nog werkt maar over 1,5/ 2 jaar gaan we voor langer Wij willen ook graag bridgen als we in Turkije zijn !!! misschien kunnnen we wat afspreken!!
groetjes Wim en Marian

alena homma

Hallo Wim.

Wij zitten vaak de maand mei en september in Oba. ook in de winter gaan we er een weekje heen (als het weer daar goed is.)
In de zomer vac. is het ons te heet.

Wij hebben ons app. in ObaKent Sitesi
Als je in de buurt bent kom dan eens langs.

Alena

wim harmes

Via corendon worden nu ook vluchten vanuit A’dam naar Gazipasa aangeboden. Buiten het hoogseizoen om redelijke tickets en een enkeltje is nu ook mogelijk.

Wim

peter den heijer

waar kunnen we zien wat het kost naar dat vliegveld ////weten nog van niets???/

wim harmes

Op de site van Corendon. Losse vluchten, ze gaan vanaf 24 april vanuit Aádam en type alanya/gasipasa. Ook te boek bij Thomas Cook te Zaandam. ga naar de site en bel het reisburo. Ze kunnen het telefonisch afhandelen. :lolflag: :cheer:

Loes Wollerich

Wij hebben al 7 jaar een app.in Mahmutlar en vliegen altijd vanaf Groningen,hopelijk gaan ze binnenkort ook vanaf Eelde rechtstreeks en maakt het voor ons nu nog niets uit.
Wij moeten anders eerst naar Schiphol.

Plaats Reactie

Houd mij op de hoogte van nieuwe reacties. Of Abonneer jezelf op deze discussie zonder te reageren.

:zonnen: :yeeeh: :worship: :wop: :wink: :uncheer: :twosome: :turk: :tooth: :tongue: :smash: :shutup: :roll: :oops: :oo: :ned: :mrgreen: :loller: :lolflag: :lol: :lekker: :hup: :huh: :heet: :evil: :eten: :emo: :duivel: :cry: :clown: :cheer: :bwuh: :biertje: :P :D :?: :-| :-? :) :( :!: 8-O 8)