Multi’s Forum Ankara outlet onthult ‘Fashion Street’

1
945
Multi's Forum Ankara outlet opent Fashion Street
Multi's Forum Ankara outlet opent Fashion Street

Outlet shopping-centrum Forum Ankara, dat werd geopend in 2008 en waarin je nationale en internationale ketens vindt, zoals Bauhaus, Media Markt, Tesco / Kipa en toonaangevende modemerken, heeft een nieuw concept onthuld genaamd ‘Fashion Street’.

Fashion Street opende op 16 november 2011 haar deuren, om slimme shoppers in Ankara wereldberoemde mode-merken tegen zeer redelijke prijzen aan te bieden. Forum Ankara Outlet Fashion Street brengt 9.000 m² aan luxe merken in ‘outlet’ concept. Dit is voor het eerst in Turkije.

In de Fashion Street etalages vind je onder andere merken zoals Gucci, Dolce & Gabbana, Ermenegildo Zegna, Beymen, Diesel, Dior, Etro, Giorgio Armani, Kenzo, Prada, Yves Saint Laurent, Demstock, Gianfranco Ferre, Hugo Boss, Cavalli en Ralph Lauren.

Forum Ankara Outlet’s Fashion Street biedt een fantastische shopping ervaring dat het gemak van een winkelcentrum biedt met het plezier van winkelen in een open lucht-omgeving. De natuursteen die is gebruikt, speciale straatverlichting en de aangelegde wintertuin versterken het plezierige ‘buitengevoel’.

Fashion Street is ook het eerste winkelcentrum van Turkije dat een limousine-service heeft, chauffeurs die je auto parkeren en weer voorrijden en nog veel meer luxe diensten en behandelingen. Coco Sumner, de dochter van muzikant Sting, was een paar dagen geleden samen met iemand van de Turkse fashionista’s bij de glamoureuze opening.

Bron: multiturkiye.com

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!