Multi Development opent Forum Kayseri Shopping Center

11
2413
Forum Kayseri AVM
Forum Kayseri AVM

Mega mall Forum Kayseri, ontworpen en ontwikkeld door Multi Development Turkije, de winkelcentra marktleider van Europa en Turkije, opende samen met Union Investment, haar deuren op 21 december.

Met 150.000 m² oppervlakte inclusief een parkeerplaats voor 2000 auto’s, heeft Forum Kayseri een investeringswaarde van € 250 miljoen. Het is het tiende winkelcentrum ontwikkeld door Multi Development in Turkije.

Nieuwe merken voor Kayseri

In Forum Kayseri, zijn meer dan 200 nationale en internationale merken ondergebracht met een totale winkeloppervlakte van 65.000 m². Het zal bekende merken introduceren in Kayseri zoals Migros, Koçtaş, Media Markt, Cinebonus, YKM, Boyner, C&A, LC Waikiki, Flo, Koton, en Marks & Spencer.

Voor Media Markt, Deriden, Timberland, Starbucks, The Bodyshop, Bilstore, C&A, Beymen Club, Parla, Vepa62, New Balance, Home Store en Swarovski is het hun eerste filiaal in Kayseri. Daarnaast zijn er 26 restaurants en cafe’s aanwezig, voor ieder wat wils dus.

Architectuur

Forum Kayseri weerspiegelt de stad Kayseri met zijn architectonische vormgeving en functies. Net als de andere negen Forum Winkelcentra, geeft het ontwerp van de nieuwe shopping mall dus in zekere zin de identiteit van de stad weer. Er is bij de bouw gebruik gemaakt van lokale Kayseri stenen voor de gevels en het interieur van het winkelcentrum, en het ontwerp is verrijkt met bogen en koepels die specifiek zijn voor de plaatselijke architectuur. Ook is er een speciale hal gemaakt in Forum Kayseri, waar moderne winkels zijn ondergebracht volgens het traditionele marktconcept.

Forum Kayseri AVM
Forum Kayseri AVM

Omgeving

Rondom Forum Kayseri zijn er voetpaden en groene gebieden aangelegd om voetgangersverkeer aan te moedigen. Ook wil men het gebruik van de fiets in de stedelijke gebieden uitbreiden, vandaar dat er tevens bewaakte fietsenstallingen te vinden zijn in het gebied waar het winkelcentrum gebouwd is.

Milieu

De watervoorziening van het project is geïntegreerd met vochtigheid- en regensensoren om het waterverbruik te verminderen en dus zo zuinig mogelijk met water om te gaan.
Er is ook een uitgebreid afvalbeheersplan opgesteld, waardoor er zoveel mogelijk afval gerecycled zal worden. Qua infrastructuur zijn de routes zo aangelegd dat de vuilniswagens zo min mogelijk de omgeving vervuilen (uitlaatgassen) en verstoren (geluidsoverlast).

https://www.youtube.com/watch?v=FJJWkTamBo0

More info: europe-re.com

11 REACTIES

  1. Daar waar ik eenzelfde produkt in de Hunat centra (de vroegere kale ici carsi) voor 10 TL kan kopen is hetzelfde produkt in dit centrum te koop voor 70TL. Bovendien is het centrum wat betreft infratructuur slecht afgestemd op de stadsplanning zo is bij in- en uitparkeren hoog risico op ongelukken. De voetgangerstroom en autoverkeer botst met elkaar. Kat in de zak zou ik zeggen. Pure afzetterij. Daar kom ik niet meer.

  2. Kat in de zak!!! Volgens mij is heteen goede zaak kayseri en stad met 1.7 mil inwoners hebben geld om uit te geven en dat doen ze in alle 3 de winkelcentra’s bomvol en prijzen zijn absoluut te doen. Ze krijgen ook kwaliteit voor hun geld en niet de goedkope chinese handel zoals hier in nederland tenzij je merk koopt en dan zit je al gauw op en 30% van je gemiddelde loon. Turkije is een land die veel geld verdient terwijl er net over de grens naar europa de crisis wordt goedgemaakt door oudere op de pensioen te korten naar minimaal 50 jaar gewerkt te hebben nee hier trekt het volle zalen. en verkeer in kayseri ja het zijn dwazen die voetgangers geen voorrang geven maar nog 2 jaar en dat is ook opgelost, ik wil niet weten hoe het in nederland over 2 jaar is. Als er nog een winkelruimte daar is zou ik graag in aanmerking komen een ondernemer in holland :turk:

  3. Ik vind het echt leuk.het staat bij Kayseri.
    goed voor onze economie,goed voor onze rclame.
    Ik heb mij nedrlandse collegas verteld,zij stonden versteld!!!! :turk:

  4. Ik Ben Trots Op KAYSERI, Vele Steden In Europa Kunnen Jaloers op Zijn.
    Ismail Adiyaman Blijf Je Inkopen Doen In Het Hunat Carsi Dat Past Bij YOU :turk: :ned:

  5. Hunat Carsi Een En Al NEP PRODUCTEN Kun Je Toch Niet Vergelijken Met KayseriForum, KayseriPark of IpekSaray. :turk: :ned:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!