login: wachtwoord: [wachtwoord kwijt - registreren]

Mortuariumvriezer in Malatya kan ook van binnenuit geopend worden

post thumbnail

Een Mortuarium in de provincie Malatya heeft voor het geval dat, zijn vriezers voorzien van zeer gevoelige bewegeningssensors welke bij de kleinste beweging in de vriezer een alarm op gang zet. De deurtjes kunnen ook nog eens van binnenuit geopend worden.

Het is niet bekendgemaakt waarom juist Malatya deze moderne voorzieningen treft. Het lijkenhuis gaat komende week open. Er is plaats voor 36 lijken of personen die daarvoor worden aangezien.

Bron: Vandaag.nl

Tags bij dit bericht:

Er zijn 10 reacties

Tsja je weet maar nooit he :) Ben benieuwd of we het te horen krijgen wanneer er ook echt een nepdode ontwaakt daar. Kans dat dat gebeurt is toch wel miniem lijkt mij.

haha ja maar stel je voor dat je ontwaakt en je zit vast. Zou sonde zijn. Ik zou mijn middelvinger opstekend invriezen lol

Kerime Kuvvet

Haha, die zijn ds niet zeker van hun zaak..;-)

Sinem Yıldız

OMG!!… Lekker zeg.. Wordt je even levend bevroren:))

Sukran Sarimusa-Ayvat

Het is wel goed, hoe vaak komt voor dat ze mensen dood verklaren, die toch leeft.

Nimet Sarı

Ja zeg dat wel Sinem, met nog als gevolg: dood wegens bevriezing!

Conny

Gelukkig gaat er een alarm af :loller:

Moet de alarm nu ook de kleur rood hebben of in ditgeval groen zijn en leuk klinken lol

ahmet

hahahaha wat een bericht

Gulten Elmas

waarom in Malatya??? ik denk dat deze mensen een zeeeer diepe slaap hebben::))) ze worden niet zo snel wakker en dan denkt men dat de dood zijn hahahah

Plaats Reactie

:zonnen: :yeeeh: :worship: :wop: :wink: :uncheer: :twosome: :turk: :tooth: :tongue: :smash: :shutup: :roll: :oops: :oo: :ned: :mrgreen: :loller: :lolflag: :lol: :lekker: :hup: :huh: :heet: :evil: :eten: :emo: :duivel: :cry: :clown: :cheer: :bwuh: :biertje: :P :D :?: :-| :-? :) :( :!: 8-O 8)