Ministerie gaat de strijd aan met obesitas met behulp van een film

2
616

Om het stijgende aantal mensen met obesitas in Turkije een halt toe te roepen, wil het Turkse ministerie van Volksgezondheid een ​​film gaan vertonen op televisie.

Het betreft een film die de details en de afvalstrijd laat zien van Demet Dedeoğlu, werkzaam bij het Ministerie van Volksgezondheid. Zij raakte in 20 maanden maar liefst 47 kg kwijt. Dedeoğlu woog toen ze begon met afvallen ruim 117 kilo, met als eindresultaat een gewicht van 70 kg. Ze is dan ook uitgeroepen tot het gezicht van het ministerie in de campagne ‘Strijd tegen Obesitas’.

Haar strijd om gewicht te verliezen en haar gezondheid te herwinnen zal te zien zijn in de korte film genaamd “Demet.” Het ministerie hoopt dat het verhaal van de 30-jarige vrouw, die al met overgewicht kampte sinds haar kindertijd, een inspiratie kan zijn voor mensen die ook hun gewicht willen aanpakken.

Volgens minister van Volksgezondheid, Recep Akdağ, die aanwezig was bij een bijeenkomst om de campagne te promoten, kan het afvalsucces van Demet Dedeoğlu een voorbeeld zijn voor iedereen die kampt met obesitas of overgewicht.

2 REACTIES

  1. Wat een goed idee! hopen dat het werkt!
    Hopelijk gaan ouders ook inzien dat gezonde voeding ook al van belang ik bij babies en kinderen!!
    Daar ligt naar mijn idee het probleem al, dat kinderen ongezond en met overgewicht opgroeien.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!