Minister Rosenthal brengt bezoek aan Turkije

5
551

De Nederlandse minister van Buitenlandse Zaken komt naar Turkije voor een aantal besprekingen.

Uri Rosenthal zal donderdag en vrijdag in Turkije zijn op uitnodiging van zijn Turkse collega-minister, Ahmet Davutoglu. Gedurende zijn bezoek zal hij verschillende gesprekken hebben met Davutoglu in Istanbul. Zo zullen zij hun visies over bepaalde regionale en internationale issues met elkaar bespreken en ook de bilaterale relatie tussen Nederland en Turkije zal aan bod komen.

Daarnaast zal de Nederlandse minister zal ook langsgaan bij een opvang waar Syriërs onder tijdelijke bescherming in Turkije verblijven.

Davutoglu: “De verwachting is dat het bezoek van de heer Rosenthal bijdraagt aan de wederzijdse bezoeken op hoog niveau in 2012, een jaar waarin verschillende feesten ter gelegenheid van de 400ste verjaardag van de diplomatieke betrekkingen tussen onze landen worden gehouden”.

“We hopen op een verdere verdieping van de reeds bestaande diepgewortelde vriendschap en samenwerking tussen onze landen en zien in dit bezoek kans op een gedetailleerde uitwisseling van standpunten tussen Turkije en Nederland”, aldus het Turkse ministerie van Buitenlandse Zaken.

5 REACTIES

  1. DEZE bovenstaande heren Adam Mohammed en Gulten Elmas scholden Minister Rosenthal uit voor zionistiche HOND……maar de tekst was ineens verdwenen van deze zogenaamde heren!!!!!! het is maar dat jullie het weten!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!