Home Nieuws Messi nieuwe ambassadeur van Turkish Airlines

Messi nieuwe ambassadeur van Turkish Airlines

0
335

Speler van de Spaanse voetbalclub Barcelona Lionel Andres Messi is de nieuwe “merk ambassadeur” van Turkish Airlines (THY).
 
Donderdag vond de ceremonie plaats in het Camp ​​Nou Stadion in Barcelona. Deze werd bijgewoond door Messi zelf en directielid van Turkish Airlines, Ismail Gerçek, die Messi’s contract met THY officieel maakte.

Tijdens de ceremonie benadrukte Messi dat het een grote eer voor hem is om de nieuwe merk ambassadeur van THY te mogen zijn. “Turkish Airlines is een van de snelst groeiende luchtvaartmaatschappijen in de wereld en een van de beste luchtvaartmaatschappijen van Europa”.

Ismail Gerçek bevestigde hierop dat THY inderdaad twee jaar op rij is verkozen tot ‘beste luchtvaartmaatschappij van Europa’. “Daarom maken we ook alleen met de beste sportmannen afspraken, alleen zij kunnen onze maatschappij representeren”.

Messi heeft als onderdeel van zijn contract met THY al een tv-commercial opgenomen in Barcelona en Istanbul. Messi’s co-ster in de tv-commercial is de andere ambassadeur van THY, Kobe Bryant van NBA. De TV spot wordt vanaf 7 december in verschillende landen vertoond.

Als onderdeel van zijn contract, zal Messi de komende periode diverse evenementen van Turkish Airlines bijwonen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in
Houd mij op de hoogte van nieuwe reacties. Of abonneer zonder te reageren.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.