Home Nieuws Marmaris stopt met aanbieden van all-inclusive boottochten

Marmaris stopt met aanbieden van all-inclusive boottochten

7
775
Marmaris All-Inclusive Boottochten gaan verdwijnen
Marmaris All-Inclusive Boottochten gaan verdwijnen

Het all-inclusive concept dat bij een hoop boottochten in Marmaris is te boeken en waarbij je onbeperkt kunt eten en drinken voor een vaste prijs, gaat verdwijnen. Dit maakte de voorzitter van de vereniging van eigenaren voor vaartuigen in Marmaris, Ali Berk, bekend.

Volgens Berk werden de prijzen voor een all-inclusive boottocht alsmaar lager en lager om nog te kunnen concurreren met andere aanbieders. Hierdoor ontstonden problemen en ging de kwaliteit van de service en het eten ook achteruit. Deze week is daarom besloten om het hele all-inclusive concept tijdens de vaarritten op te doeken.

Een hoop leden van de vereniging van eigenaren zijn blij met het besluit. Er zullen vast en zeker klanten verloren gaan, maar er kan weer op een gezonde manier geld verdiend gaan worden door het leveren van goede service en goed eten. De klant krijgt weer waar voor zijn geld.

7 REACTIES

  1. Eindelijk een verstandig besluit en hopelijk volgen er meer kustplaatsen. En dan na de boten, de hotels. Eindelijk weer een eerlijke markt.

  2. Mijn grootste ergernis zijn die rozen verkopers, weet niet hoe erg dat het in Marmaris is maar Bodrum was gewoon schandalig. Als je een meid bij je heb en je bent aan het strand, dan komen ze langs en kwakzalveren ze maar raak. Je bent dan uit je sfeer en bent bent bezig om die IDIOTEN weg te jagen. Zwaar asociaal. Die moeten een vaste hok hebben en als je een roos wil dan kan je zelf kopen. Er zijn regels bij gesteld zodat winkel of restaurant eigenaren niet voor de deur mensen mogen aanspreken, maar deze uitschot komt bijna in je bed om een roos te verkopen. Das gewoon vette min. Men gaat op vakantie voor rust en genot, niet om kakkerlakken te verjagen.

  3. Ik leef niet in de middeleeuwen, dan loop je toch voor l.l Kijk die is op versiertoer en komt aan met ouderwetse methodes. Das gewoon achteruitlopen in de evolutie. Ze moeten een eigen hok hebben met een niet al te lange riem. Als ik dat volgende keer weer meemaak dan ga ik gewoon naar de burgemeester. Ik heb ook bijna 10 jaar ervaring in toerisme.

  4. Ik vind deze formule uitstekend. Wel selectief zijn in het bestellen van drankjes en je voor het vertrek laten informeren over de prijzen op de boot. Natuurlijk verdienen de boten stevig aan de dranken die ook nog vrij duur zijn. Een goede tip is ;koop op de luchthaven of op het vliegtuig een fles goede whiskey, maar stop ze goed achter slot in je koffer, dan kom je niet tegen zoals ik dat tijdens een excursie de ganse fles soldaat gemaakt was door de kapitein en de bemanning.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!