Home Nieuws Marmaris scherpt regels aan voor OV-chauffeurs

Marmaris scherpt regels aan voor OV-chauffeurs

1
612
De dolmus in Armutalan (Marmaris)
De dolmus in Armutalan (Marmaris)

De gouverneur van de toeristische badplaats Marmaris heeft in samenwerking met de afvaardiging van taxichauffeurs een nieuw regelement ondertekend, dat bijdrage moet leveren aan een betere service van het openbaar vervoer in de regio.

Marmaris, vooral populair onder jongeren, staat bekend om zon, zee, strand en vooral het nachtleven. Taxi’s en Dolmus busjes zijn hier dus geen overbodige luxe. Vanaf dit seizoen gelden er nieuwe regels voor de chauffeurs. Deze mogen vanaf dit seizoen geen lang haar meer hebben of een baard laten staan. Daarnaast gelden er ook nieuwe kledingvoorschriften. Zo zijn shorts verboden en mogen er geen teenslippers meer worden gedragen. Op de taxistandplaatsen zal tevens gecontroleerd gaan worden op alcohol, dit mag helemaal niet aanwezig zijn.

Slapen achter het stuur in een stilstaand voertuig wordt ook verleden tijd. Dit moet een chauffeur maar in zijn eigen tijd doen en niet in het zicht van publiek. Tot slot zal de politie strenger gaan optreden tegen onnodig claxonneren in het verkeer.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in