Luxe hotelketens richten zich op Zwarte Zee-regio

0
388
Movenpick Hotel Ankara
Movenpick Hotel Ankara

Het lijkt erop dat luxe hotelketens zich hebben gericht op de Zwarte Zee-regio in Turkije. Nadat namen als Hilton, Sheraton, Anemon, Ramada en Radisson Blu naar de regio kwamen wil dit keer hotelketen Mövenpick een vestiging openen in Ordu.

De hotelketen Mövenpick, een multinationale onderneming met Zwitserse wortels en meer dan 80 hotels wereldwijd, gaat een gloednieuw 5-sterrenhotel openen in de Turkse stad Ordu. In Turkije heeft de keten al vier hotels. Namelijk in Istanbul (2), Ankara (1) en Izmir (1). Het nieuwe Mövenpick Hotel in Ordu zal dit jaar aan de lijst toegevoegd worden.

De gelijknamige provincie Ordu grenst aan de Zwarte Zee en ligt tussen Samsun en Giresun. Een regio waar sinds aan aantal jaren het toerisme sterk in opkomst is.

Burgemeester van de stad, Enver Yılmaz, gaf aan blij te zijn met de komst van een nieuw 5-sterrenhotel. “Wij hebben meer van dit soort hotels nodig in de regio om het toerisme te stimuleren en verder te ontwikkelen”. “Indien andere hotels hier een vestiging willen openen, dan staan wij voor ze klaar”. Aldus de burgemeester.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in
Houd mij op de hoogte van nieuwe reacties. Of abonneer zonder te reageren.