login: wachtwoord: [wachtwoord kwijt - registreren]

Luchthaven Şırnak binnen 4 maanden open

Het nieuwe Şırnak airport ligt 60 km buiten het stadscentrum en 13 kilometer vanaf het district Cizre. Aan het einde van dit jaar is de luchthaven klaar voor gebruik.

Inwoners en bezoekers van de zuid-oostelijke provincie Şırnak bereiken de regio nu nog via de luchthavens van Diyarbakir of Mardin, een reis van 300 km naar Şırnak. Maar binnen 4 maanden is het nieuwe vliegveld, met een capaciteit van 500 reizigers, klaar voor gebruik. Dit is goed nieuws voor het toerisme en de economie van Şırnak.

De bouw van het vliegveld heeft ruim 77 miljoen Turkse Lira gekost. Maar dat is de investering meer dan waard, aangezien het meer toeristen zal aantrekken en de nieuwe luchthaven een effectieve rol gaat spelen bij het goederentransport tussen Turkije en het Midden-Oosten. Şırnak Airport ligt slechts 73 kilometer bij de Iraakse grens vandaan.

Tags bij dit bericht:

Er zijn 2 reacties

Gerda Kamisoglu

Ik hoop dat het langer blijft staan dan het is opgebouwd

Kenan

Begrijpend lezen is duidelijk niet je sterkste punt.

Turkije heeft bijna 70 vliegvelden, en ze staan allemaal fier overeind.

Sinds 12 februari 2010 zijn ze bezig met de bouw van het vliegveld. Deze is naar verwachting eind dit jaar gereed voor gebruik. Dus het vliegveld wordt in 34 maanden gebouwd, niet in 4 maanden.

Plaats Reactie

Houd mij op de hoogte van nieuwe reacties. Of Abonneer jezelf op deze discussie zonder te reageren.

:zonnen: :yeeeh: :worship: :wop: :wink: :uncheer: :twosome: :turk: :tooth: :tongue: :smash: :shutup: :roll: :oops: :oo: :ned: :mrgreen: :loller: :lolflag: :lol: :lekker: :hup: :huh: :heet: :evil: :eten: :emo: :duivel: :cry: :clown: :cheer: :bwuh: :biertje: :P :D :?: :-| :-? :) :( :!: 8-O 8)