Home Nieuws Jordanië en Turkije willen toeristisch samenwerkingsverband

Jordanië en Turkije willen toeristisch samenwerkingsverband

0
541

Jordanië en Turkije hebben een potentieel samenwerkingsverband besproken voor de toeristische sector van beide landen. Zij zullen waarschijnlijk combinatiereizen gaan aanbieden, waarbij het mogelijk is beide landen te bezoeken.

Jordanië wil voornamelijk meer toeristen uit verre landen aantrekken zoals Brazilië, Australië, Korea en Japan. Het gebrek van directe vluchten vanaf deze landen naar Jordanië maakt het potentiële toeristen moeilijk om het land te bezoeken. Daarnaast willen toeristen die van ver komen vaak maar dan 1 bestemming per trip bezoeken. Tijdens ontmoetingen met de Turkse minister van Toerisme, Ertuğrul Günay, heeft Jordanië daarom de mogelijkheden met Turkije besproken wat betreft het aanbieden van gecombineerde reizen.

Door het aanbieden van combinatiereizen kunnen beide landen meer toeristen trekken. Vanaf Turkse luchthavens zijn er namelijk wel directe vluchten van en naar bovengenoemde verre landen. Dit kan het voor de toeristen uit deze landen gemakkelijker maken om zowel Turkije als Jordanië te bezoeken gedurende dezelfde trip.

De Turkse minister Günay zal binnenkort een bezoek brengen aan de hoofdstad van Jordanië, Amman, voor verdere besprekingen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!