Jennifer Lopez wil huis kopen in Istanbul

11
1179
Jennifer Lopez wil huis kopen in Istanbul
Jennifer Lopez wil huis kopen in Istanbul

Jennifer Lopez, die de afgelopen dagen voor het eerst optrad in Istanbul, is gelijk verliefd geworden op de stad. Ze is momenteel zelfs bezig met plannen om een huis te kopen van het Metropol Istanbul project.

Zangeres Jennifer Lopez gaf deze week drie concerten in de megastad. Ze is volgens eigen zeggen inmiddels zo’n grote fan geworden van de positieve sfeer die Istanbul uitademt, dat ze er wel een eigen huis wil hebben.

Het team van de artieste heeft een brochure aangevraagd van Metropol Istanbul, een van de meest prestigieuze projecten in het Aziatische district Atasehir. Na de brochure bekeken te hebben, gaf JLo aan dat een appartement op de 50e verdieping haar wel wat leek.

Na haar volgende concert zondag in de Bulgaarse hoofdstad Sofia, zal ze aanstaande maandag terugkeren naar Istanbul om het appartement met eigen ogen te bekijken.

11 REACTIES

  1. Ik dacht J-Lo koopt wel een huis aan de peperdure Bosporus, voor tientallen miljoenen, ipv te kopen uit een mega bouw project.
    Blijkbaar heeft J-Lo niet zo veel uit te geven (wel meer dan mij hoor :-))

  2. De huizen in Istanbul worden de komende 5 jaar tot 10 maal zo duur als nu. Dit is laatst uitgesproken door de grootste huizenmaker in Istanbul. Het wordt gewoon nog veel gekker is Istanbul 🙂

  3. Iedereen wilt een huis in Istanbul? Nou ik niet hoor. Zou daar echt niet willen wonen. Nee, ook niet in een huis langs de Bosporus of op de 50e etage van een erg luxe appartementen blok.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!