Istanbul Airport wint IAR award voor “luchthaven van het jaar”

0
2483

Het nieuwe Istanbul Airport (IGA) is door International Airport Reviews uitgeroepen tot “luchthaven van het jaar”.

Uit een lijst van 10 kozen lezers voor de luchthaven die hen de beste ervaring heeft gegeven, rekening houdend met vertragingen, realtime informatie, verbinding en aansluiting, beschikbare voorzieningen, interactie met personeel, netheid en algemene tevredenheid.

Istanbul Airport ontving een groot aantal stemmen en versloeg meerdere luchthavens van wereldklasse, waaronder Changi Airport, Sydney Airport, Copenhagen Airport, Hong Kong International Airport, London Heathrow Airport, Dubai International Airport, Vancouver International Airport, Charles de Gaulle Airport en Jorge Chavez internationale luchthaven.

Istanbul Airport

“Met een oppervlakte van 76,5 miljoen vierkante meter fungeert Istanbul Airport (IGA) als een wereldwijd knooppunt tussen Azië, Afrika en Europa”, aldus Tara Nolan, hoofdredacteur van International Airport Review. “Ik ben heel blij dat onze lezers Istanbul Airport hebben erkend als een inspiratie voor andere luchthavens.

Dankzij de inspanningen van de luchthaven op het gebied van innovatie, creativiteit, ontwerp en passagierservaring hebben ze deze prijs gewonnen, en in de onderstaande video geeft de CEO van Istanbul Airport slechts enkele van de initiatieven weer die hieraan hebben bijgedragen.”

De luchthaven kan 90 miljoen passagiers per jaar verwerken in de huidige ontwikkelingsfase. Dit is, hoewel het een hoog cijfer is, niets is in vergelijking met zijn potentiële capaciteit van 200 miljoen reizigers na de voltooiing van alle fasen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!