IMMO International Second Home Expo (Houten)

1
668
IMMO International Second Home Expo (Houten)
IMMO International Second Home Expo (Houten)

IMMO INTERNATIONAL second home expo, de beurs voor tweede woningen in binnen-en buitenland presenteert op 29 en 30 januari 2011 een ruim aanbod met geselecteerde deelnemers met actuele woningen.

Een huis of tweede huis in het buitenland of een tweede huis in Nederland… een droom voor velen. Steeds meer mensen – jong en oud – zijn op zoek naar hun eigen plek onder de zon of naar een plek waar men zich vrij van stress kan ontspannen. Een spannende en enerverende zoektocht begint op de Immo beurs. Deze succesvolle beurs vindt dit voorjaar voor de 28e keer plaats. In vijftien jaar tijd wist het evenement uit te groeien tot een beurs waar bezoekers zich in een sfeervolle ambiance kunnen oriënteren op het kopen van een huis in het buitenland. De beurs zal deze editie vooral kwalitatief onroerend goed brengen. Ook zullen veel aanbieders zeer scherp geprijsde woningen aanbieden.

Als u op zoek bent naar een (tweede) huis in binnen- of buitenland, dan is 2011 voor u het jaar om toe te slaan. Er is veel, heel veel aanbod in de Europese landen. Spanje heeft de laatste jaren te maken gehad met overbebouwing en geeft nu de kopers kansen om tegen zeer aantrekkelijke prijzen de mooiste woningen aan te kopen. Ook Tsjechië, Turkije, Frankrijk, Florida en Italië bieden scherp aan op de beurs. Ook het wintersportland bij uitstek Oostenrijk is ruim vertegenwoordigd.

Tijdens deze 28e editie presenteren zich vele makelaars, bemiddelaars en projectontwikkelaars bestaande woningen en nieuwbouwprojecten uit vele landen. Dit is dé gelegenheid voor wie zich vrijblijvend wil laten informeren. Het aanbod bestaat uit duizenden huizen, villa’s, boerderijtjes, appartementen, chalets en kastelen uit alle uithoeken van de wereld. Ook zullen verhuisbedrijven en uitgevers van boeken en tijdschriften bezoekers desgewenst informeren over hun specialisme.

De Immo International Beurs vindt plaats op 29 & 30 januari 2011 in Expo Houten.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!