Hollandse Wilco neemt Turkije mee op reis naar Nederland

3
2300
Wilco van Herpen Hollanda
Wilco van Herpen Hollanda

De in Nederland geboren chef en fotograaf, Wilco van Herpen, woont sinds 1999 in Istanbul en is daar bekend geworden met diverse tv-programma’s. In een nieuwe show neemt hij Turkije mee op reis naar Nederland.

In Turkije kennen de meeste mensen “de Hollandse Wilco” van zijn eerste televisieshow op Digiturk İz TV waar hij samen met zijn hond door heel Turkije reist in een caravan,Wilco’nun Karavanı” (Wilco en zijn caravan).

Na dit succes verschenen nieuwe programma’s met van Herpen op Turkse kanalen als Digiturk BeIN İz en Turkmax Gurme. In de serie Wilco’yla Yaşasın Yemek” (leve het eten met Wilco), gaat het voornamelijk over de Turkse cultuur en het eten. Daarnaast verscheen hij nog in een fotografie-programma genaamd “İki Göz, Bir Şehir” (twee ogen, een stad).

Dit keer gaat Wilco van Herpen in een eenmalige documentaire voor TatilBudur en BeIN İz op reis naar Nederland waarin hij Turkije wil laten kennis maken met steden als Amsterdam, Delft, Volendam, Leiden, Rotterdam en Den Haag. Bekijk de video hieronder.

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!