Zware windstoten razen over delen van Turkije

24
995
Windstormen Slecht Weer Turkije Istanbul
Windstormen Slecht Weer Turkije Istanbul

Er raast een harde storm over Turkije. In verschillende plaatsen is er al schade veroorzaakt door de hevige windstoten. In sommige gebieden vlogen zelfs de dakpannen van de huizen.

Op dit moment lijkt Istanbul aan de beurt te zijn. Bij de Bosphorus zijn diverse ferryboot planningen geannuleerd vanwege de weersomstandigheden. De hardste windstoot vandaag gemeten in Istanbul is 106km/u.

Overzicht van windsnelheden op dit moment
Overzicht van windsnelheden op dit moment

Het Turkse meteorologische instituut verwacht dat het weer vandaag en morgen nog zal aanhouden. Tevens waarschuwen ze iedereen goed op te letten voor rondvliegend puin.

Video geschoten bij Kanyon AVM in Istanbul

24 REACTIES

  1. net op tijd vertrokken uit istanbul dus…. het was trouwens zaterdag ook noodweer ….. hevige regenval tijdens het bezoek aan de Grand bazaar… geen taxi meer te krijgen :):)

  2. Hier gaat ’t ook redelijk heftig (in Eskisehir) maar de heuvels blokkeren vermoedelijk de meeste wind. Ik vermoed dat ’t langs de kust ’t ergste is.

  3. Gisteren was ik nog in Ankara, stralend weer met alleen maar zon en 25 gr.
    ´s Avonds om 19.00 u. trok de lucht dicht en nu ook in Anamur. Maar nog wel droog en amper wind.

  4. heleboel vluchten van turkish airlines ook geannuleerd zie ik net…. voor iedereen in TR die er woont/werkt/leeft of op vakantie is veel sterkte in ieder geval…. hopen dat die storm snel voorbij is

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!