login: wachtwoord: [wachtwoord kwijt - registreren]

Helikoptercrash in Bursa

post thumbnail

Afgelopen woensdag is een helikopter neergestort in de bergen ter hoogte van de Iznik rivier bij Bursa. De helikopter was op weg van Istanbul naar Yenişehir. Een van de piloten heeft het ongeluk niet overleefd, terwijl de andere piloot alleen lichte verwondingen opliep. Er was ook nog een technicus aan boord, die bleef geheel ongedeerd.

Ahmet Deniz, de piloot die stierf, zat vast in de cockpit van de helikopter. Toen de pers ter plaatse kwam waren de autoriteiten nog steeds bezig om zijn lichaam uit het wrak te krijgen. De andere piloot, Isa Isik is overgebracht naar een ziekenhuis in Bursa.

Het was een van de piloten die de hulpdiensten heeft opgeroepen nadat de heli neergestort was. De hulpdiensten hebben uiteindelijk de heli kunnen vinden door aanwijzingen van de piloot, die vermeldde dat hij de Iznik rivier kon zien van waar hij was. Hij zei ook dat het wrak zich bevond op een helling en dat het enigszins mistig was. De coördinaten werden uitgewerkt aan de hand van de gegevens die ze hadden, werd er vervolgens een traumahelikopter naar hun locatie gestuurd, samen met medisch personeel en zoek-en reddingsteams.

De gemeentelijke ambtenaar Ertan Peynircioğlu uit Orhangazi, de dichtstbijzijnde wijk, verklaarde: “Helikopters zijn erin geslaagd om het grootste deel van het wrak op te ruimen en de rest zal zeker op korte termijn opgeruimd worden. “De oorzaak van het ongeval is nog niet bekend. Een onderzoek hiernaar heeft onze topprioriteit”.

Er zijn 5 reacties

Lonley Gino

wow hoe is dat gebeurt?heel erg

Jolanda Güngör

Çok üzüldüm.

Haci Ahmet Konakci Konakci

uzulmemek mumkunmuu

Faik Mermer

ik ben echt verdriet.hoe is dat gebeurt.

Yakup Balasar

yazik oldu :(

Plaats Reactie

:zonnen: :yeeeh: :worship: :wop: :wink: :uncheer: :twosome: :turk: :tooth: :tongue: :smash: :shutup: :roll: :oops: :oo: :ned: :mrgreen: :loller: :lolflag: :lol: :lekker: :hup: :huh: :heet: :evil: :eten: :emo: :duivel: :cry: :clown: :cheer: :bwuh: :biertje: :P :D :?: :-| :-? :) :( :!: 8-O 8)