Helft Turkije-gangers reist zonder vaccinatie

3
612
Helft Turkije-gangers reist zonder vaccinatie
Helft Turkije-gangers reist zonder vaccinatie

Bijna de helft van alle Nederlandse vakantiegangers die het afgelopen jaar naar Turkije, Egypte, Marokko of Kroatië zijn geweest, heeft zich niet laten vaccineren. Voornamelijk omdat ze de noodzaak niet inzien (46%) en de kosten te hoog vinden (26%).

Vier op de tien Nederlanders weten bovendien niet of de zorgverzekeraar vaccinaties vergoedt. Dit blijkt uit onderzoek dat TNS NIPO heeft uitgevoerd in opdracht van Gezond Op Reis. De onderzoeksresultaten werden vandaag gepresenteerd tijdens de opening van de vakantiebeurs.

https://www.youtube.com/watch?v=9j-3ngyyAQ4

Heb jij je je laten vaccineren voor Turkije? Laat het ons hieronder weten!

3 REACTIES

  1. is de grootste onzin turkije hoef je je niet voor laten in te enten en het brengt veel geld in het laatje het is geen ontwikkelings land

  2. Ik ben het niet helemaal met de heren eens!!!
    Als je naar een All-In 5 sterren resort gaat en het strand niet afkomt en de barkruk niet onder je billen vandaan is, kan ik me iets bij jullie reactie voorstellen. Maar als je het binnenland ingaat, en misschien wel ver naar het oosten of zuid-oosten trekt lijkt het me toch wel verstandig om je DTP en Hepatitus-A prik toch maar te halen.
    Veel mensen weten niet dat ten zuiden van Malatya b.v. al Malaria muggen zijn te vinden.
    Dat als je een maagzuurremmer gebruikt je veel sneller maag en darm problemen oploopt i.v.m. ander (ongewoner) eten.

    Nog één tip voor de mensen die zich toch willen laten vaccineren en in de buurt van Schiphol wonen, laat je dan op Schiphol inenten, ze hebben de kennis en alle vaccins in huis dus je hoeft niet 2 of 3 keer naar de huisarts voor je prik, en trouwens ik heb het al 2x van de verzekering terug gekregen. :turk:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!