Groep wilde zwijnen zwemt bosporus over

12
1098

Een Turkse visser moest raar opgekeken hebben deze week tijdens zijn vistocht. De beste man zag namelijk een groep wilde zwijnen langs zijn bootje de Bosporus overzwemmen.

De Turkse media meldden deze week dat diverse inwoners van Rumeli Kavağı en een visser ooggetuige waren van een groep van zo’n 10 zwijnen die zwemmend de overkant van de Bosporus probeerden te bereiken. De groep was vetrokken uit een van de weinige nog overgebleven bosrijke gebieden aan de Europese kant.

Wilde zwijnen zijn van nature kuddedieren die zoeken naar voedselrijke gebieden.

12 REACTIES

 1. Deze arme dieren waren waarschijnlijk op zoek naar voedsel en aangezien er weinig bos meer over is probeerden ze maar naar de overkant te zwemmen, kijken of daar wat te eten is.
  Mensen dit is gewoon in en intriest !! Ik woon in het gebied waar die weg naar de 3e brug gaat lopen en ik kan jullie verzekeren dat er echt heel veel bomen gekapt zijn. Ik heb nog nooit zoveel schildpadden eekhoorntjes vossen en andere dieren zien lopen over de weg…..ze zijn letterlijk en figuurlijk de weg kwijt.

 2. @Emigrant,

  ome Tayip heeft dat toch al lang goedgemaakt door miljoenen bomen te planten. 🙄

  Openhaard hout zal voor velen deze winter wel goedkoop zijn als men ziet wat er de laatste paar maanden aan bomen zowel in Istanbul als in Ankara gekapt is.

  Zouden al die milieugroeperingen nu ook allemaal als ergekon-aanhanger in de gevangenis zitten ??

 3. @Antonie, ow ja vergeten, miljoenen bomen heeft taytay geplant….maar dat weten die zwijnen natuurlijk niet.

  Dat hout? Altijd handig voor de verkiezingen, hoeven ze niet met kolen te sjouwen.

  die milieugroeperingen zijn vergast…

 4. Vreemde reacties hier weer. Het zal natuurlijk de schuld van Tayyip wel weer zijn dat er een groep domme zwijnen de Bosporus overzwemt, in plaats van verder naar het westen te trekken naar de bosrijke omgeving op de Balkan.

  Oh ja, het zijn natuurlijk Turkse zwijnen en die krijgen geen visum voor Walhalla Europa… vergeten. Dus dan maar de Bosporus over inderdaad.

  Ja he, die vermaledijde weg naar de 3e brug, die de verkeersdruk van het economisch exploderende Istanbul verlicht en waar straks miljoenen Turken profijt van gaan hebben en nog meer economische voorspoed gaat brengen, dát is de oorzaak.
  Economische voorspoed waar Emigrant, Yildiz, Antonieq en Jenny etc. maar al te graag van vreten.
  Met behulp van de CHP tegenhouden dat project! Net als alle andere projecten van Tayyip die stuk voor stuk getraineerd worden door neringzieke CHP’ers en aanhang, waarvan het wemelt hier op dit forum.

  Wel er economisch van willen profiteren, maar geen offer ervoor willen brengen. Integendeel, alleen maar Tayyip afzeiken.
  Als je het ze gaat vragen, dan hebben ze allemaal mooie verhalen over dat hun appartementje de afgelopen jaren in prijs verdubbeld is, en dat hun investeringen in Turkije zo goed renderen. Of dat ze zo’n goedbetaalde baan hebben in Turkije.
  Maar waar het vandaan komt? Tsja, dat willen we niet weten.

  Er komt een oud-Hollands liedje in mij op:
  ‘En we gingen op vakantie van het geld van ome Jan,
  en waar hij het vandaan had daar wist niemand iets van,
  maar het kon ons ook niet schelen, dus we namen het ervan,
  Oh die lieve Ome Jan!’

  Hypocriet?

 5. EGO 575….. Jammer maar dat liedje ken ik niet en kende ik het wel dan zie ik het verband absoluut niet met dit onderwerp. Het gaat hier over zwemmende zwijnen…….. En dat geld van ome Jan……je bedoeld dat wij zouden profiteren van tayip zijn activiteiten hier??? Ben inderdaad errug blij dat die 3e brug erbij komt en die mooie weg ernaar toe….laat ik daar nou precies op kijken. Wat een uitzicht !! Ipv verdubbeling van mijn huis is de prijs er op achteruit gegaan…..aferin ome Jan !! Zelfs de zwijnen zijn erdoor van slag geraakt, ooit wel eens een kudde zwemmende zwijnen gezien? Nee je zat vast naar ome Jan te kijken. Weet je wat, stem op ome Jan over een paar maanden…..zul je vast veel plezier van hebben.5

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!