login: wachtwoord: [wachtwoord kwijt - registreren]

Griekenland en Turkije, de nieuwe generatie emigranten

post thumbnail

Steeds meer Grieken denken er aan om hun spullen te pakken en te emigreren vanwege de economische crisis in hun land.

Een groot deel van de Grieken die hun geluk elders wilde zoeken, vertrok voorheen meestal naar Amerika, Duitsland, Frankrijk en Engeland. Toch lijkt Turkije nu een betere oplossing. Een sterkere economie dan Europa en ook nog eens dicht bij huis.

Bekijk hier de reportage van usatoday.com

Er zijn 17 reacties

Burak Yalin

grieken lossen hun eigen shit maar op, zo trots zijn ze toch altijd op hun land hahahahahahahaha.

Antonetta Coban

Wanneer hebben we dat ook al eerder meegemaakt? Voor de EEg bestond? En ze zonder al die malle subsidies moesten rondkomen…? Moet je wel AOW-er zijn om dat te weten…

Antonetta Coban

İn die tijd kwamen er ook veel Turken naar Europa….;D

Blacke Eagle

moeten ze maar eens gaan werken daar in griekenland en niet boven hun stand leven

Blacke Eagle

waar kunnen wij NLders heen? nergens je mag niet eens meer lang het land uit alleen alles betalen zijn we goed voor

Leyla Kara

De wereld is van iedereen en iedereen is van de wereld…

Annet van Rijn

Lol straks is Turkije het weer eens met het strengere immigratie voorstel van Sarkozy, en zo hobbelen de heren heen en weer in favour for only themselves, zucht.

Ahmet Erdogan

Turken zijn gastvrij en idereen is welkom.

Ayhan Goksen

Ach ja als ze willen komen ze zo uit de crisis..hoe? Verkoop gewoon paar eilanden aan Turkije. Probleem opgelost.

AJ

Ik sluit me bij Ahmet aan, uit mijn ervaring hier weet ik dat Turkije als gastvrij land bekend staat. Plus.. als deze Grieken een baan vinden en er aan bijdragen om de economie nog sterker te maken dan is er niets aan de hand lijkt me.

Kadir Özşah

we hebben genoeg voor ons…

Yusuf

Ze zijn meer dan welkom, als ze maar niet hun nationalistische gedrag vertonen…
Een enig manier om oude relatie weer recht te zetten…

Jolanda Güngör-van Deursen

De Griekse regering is de schuld van wat er nu aan de hand is, niet het volk.

mekotech

turkije gastvrij??
als ik MET mijn yabanci TC lessen op school wil volgen kan ik dat niet, als ik uit wil komen op een amateurwedstrijd kickboxen mag ik dat niet, terwijl ik al 4 jaar lang elk jaar 17000 euro uitgeef in turkije. je bent welkom, mag je geld uitgeven, maar verder moet je de hele dag thuis zitten en mag en kan je verder niets.

Ismail Dogan

Turkije is bewezen een gastvrijland, ook tijdens en voor de eerste WW. Allerbelangrijkste wat we niet moeten vergeten is dat iedereen met rust wordt gelaten in Turkije. Daarmee bedoel ik het feit van de onderdrukking van turken en marokkanen hier in Nederland. Zoals velen het weten is het nooit goed genoeg geweest, eerst de inburgering dan de criminaliteit dan weer de islamisering van Nederland. Ik ben benieuwd wat voor bullshit zij zullen verzinnen nadat ze klaar zijn met de islamisering van het land, want het is nooit goed genoeg geweest.
Neem serieus de tijd en overweeg of jij het ook kan? ‘Emigreren’ geen maandelijkse verplichtigingen, geen hoge belastingschaal, geen belasting aangifte waarbij de belastingdienst ene jaar ietsje terug uitkeert en de andere jaar jou aan duizenden euro’s schuldig maakt. :turk: :ned:

Loreley

@mekotech: ben het deels met je eens. Je mag inderdaad naar Turkije komen en je geld uitgeven, maar zodra het op geld verdienen aan komt, dan is dat niet voor iedereen haalbaar, getuige de problemen die buitenlanders ondervinden met het verkrijgen van een werkvergunning. Dan wordt ineens o.a. doodleuk gezegd: ‘een Turk moet het werk doen’, ook al is die veel lager gekwalificeerd. Gastvrij ja, maar als je iets verder kijkt, dan blijkt die gastvrijheid z’n grenzen te hebben.

mekotech

en niet te spreken van de controles die ze houden om te kijken of ik wel met mijn vrouw en kinderen samen woon, strikvragen proberen te stellen om er achter te komen waar ik zogenaamd werk. paar dagen te laat mijn nieuwe adres doorgegeven aan yabanci polisi kreeg gelijk een boete van bijna 200 lira.. enz enz…

Plaats Reactie

:zonnen: :yeeeh: :worship: :wop: :wink: :uncheer: :twosome: :turk: :tooth: :tongue: :smash: :shutup: :roll: :oops: :oo: :ned: :mrgreen: :loller: :lolflag: :lol: :lekker: :hup: :huh: :heet: :evil: :eten: :emo: :duivel: :cry: :clown: :cheer: :bwuh: :biertje: :P :D :?: :-| :-? :) :( :!: 8-O 8)