Home Nieuws Gratis graf voor buitenlanders in Alanya

Gratis graf voor buitenlanders in Alanya

18
1341

Parlementsvoorzitter voor buitenlanders in Alanya, Abdullah Karaoğlu, heeft tijdens een persconferentie bekendgemaakt dat buitenlanders, met een eigen huis in Alanya, een gratis graf kunnen krijgen als zij komen te overlijden.

De gemeente van Alanya is momenteel bezig met een nieuwe begraafplaats in Cikcilli. Op een stuk grond van 2000 vierkante meter moet de nieuwe rustplaats aangelegd gaan worden. Volgens Karaoğlu wonen er meer dan 30.000 buitenlanders in Alanya. “Voor hen is het belangrijk dat de gemeente deze service kosteloos aan gaat bieden”.

18 REACTIES

 1. bizar….op e.a. wijze zal Turkije er wel beter van worden,weer een Europees fonds binnen halen,hoge onderhouds kosten,legale positieve discriminatie……????? wie zal t zeggen.

 2. Ik denk een mooi gebaar, ik zoek er niks achter Annet en wat dan nog? 😳
  Als je dood bent, maak je je daar toch geen zorgen over? Beetje erg groot vooroordeel, jammer. 🙄

 3. Waarom gratis? Voor de Turkse burgers is het ook niet gratis. Positieve discriminatie blijkbaar. Ach ja.. We zijn eenmaal een gastvrije volk. Jammer dat dit niet altijd wederzijds is

 4. Weten ze wel hoeveel er van hun zich WIL LATEN BEGRAVEN???? Cremeren word zeker niet aangeboden voor hun, terwijl dat de meeste laat doen

 5. Ik begrijp dit niet hoor, waarom buitenlanders voortrekken door ze een gratis graf aan te bieden? Als turkse mensen voor een graf moeten betalen, moeten buitenlanders dat net zo goed! Bovendien, als buitenlanders zich vestigen in Turkije en daar een mooi huis kunnen kopen, dan kunnen zij zich zeker wel een betaald graf veroorloven.. Ik als ‘buitenlander’, maar met een zogenoemd “turks hart”, ben voor gelijke rechten en plichten! Laat mij maar begraven worden op een “gewone” turkse begraafplaats, tussen het turkse volk! Daar voel ik mij veel beter bij!

 6. Waarom laten mensen zich cremeren? Omdat begraven duurder is.
  En nu is het daar dus gratis. Dus waarom zou je je nog laten cremeren?
  Sommige mensen zijn na hun dood nog gierig.

 7. Annet van Rijn: Je bent te objectief, omdat je onze geloof niet kent. Ik zal het in het kort uitleggen: Dit is puur door het respect hebben aan de schaper die ons geschapen heeft en de mensheid te waarderen. Hoop dat je dit goed beseft en verder geen nutteloze complot theorieën bedenkt.

  Heb lol en pret in je leven, geniet ervan.

  :ned: :turk: :ned: :turk:

 8. En nog wat: Het afkoop van je eigen graaf is allang afgeschaft, Dhr Erdogan heeft dit al gerergeld. Niemand betaald meer voor eigen graaf.

 9. Leuk dat ze het gratis aanbieden aan eigen huisbezitters…hoe zit het met de buitenlanders die permanent een huis huren???

  Moeten die het maar uitzoeken? :worship:

 10. De warmte die ik mocht ontvangen ,zo wel van de natuur en de mensen daar,is als een warme deken om mij heen.
  Ik hoop daar mijn laatste rust plaats te mogen krijgen,waar ik mij wel kom en thuis komen mocht voelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!