Fethiye en Marmaris gekozen tot beste stranden van Europa

10
1626
Fethiye Marmaris beste strand van Europa
Fethiye Marmaris beste strand van Europa

Veel Europese vakantiegangers hebben hun stem laten horen en gaven het afgelopen jaar weer de voorkeur aan het Turkse strand. In 2011 kwamen er maar liefst 31,5 miljoen toeristen naar Turkije.

Het Kumburnu strand in Fethiye, Mugla is door toeristen uitgeroepen tot het beste strand van Europa. Ook de tweede plaats ging naar een Turks strand. Icmeler in Marmaris kwam na Fethiye het beste uit de stembus.

Turkije werd gevold door Spanje, Engeland en Portugal. Op de 7e plek kwam Turkije weer terug met een strand in Antalya, Konyaalti Beach.

Het onderzoek werd gehouden onder vakantiegangers door TripAdvisor, de grootste reiswebsite ter wereld. Voor de volledige Top 10 zie hier: http://www.tripadvisor.com/TravelersChoice-Beaches-cTop25-g4

10 REACTIES

  1. Vergeleken met Europa zullen ze wel bedoelen..groot gelijk…en dan Sedir adasi/Cleopatra eiland..super mooi helder en schoon.

  2. 20 jaar geleden was t Spanje, met parelwitte stranden en azuurblauw water; de rijken gingen erheen op vakantie… toen werd t ineens goedkoper en was er geen nederlander die niet naar Spanje is geweest.. nu wil niemand meer naar spanje omdat er overal blikjes, flesjes en ander rommel rondzwerft. IS TURKIJE NU AAN DE BEURT??

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!