Europese financiële crisis zal geen effect krijgen op Turkije

12
556

Premier Recep Tayyip Erdogan zei woensdag dat Turkije volledig was voorbereid op een financiële crisis in Europa.

Voordat hij uit Ankara vertrok naar Azerbeidzjan, zei Erdoğan tegen de verslaggevers: “er kan een crisis zijn in het Westen, maar wij zijn goed voorbereid tegen een economische crisis.”

In het verleden heb ik aangegeven dat de economische crisis in Europa, Turkije ook licht zou kunnen raken. Maar nu lijkt het erop dat de crisis geen enkele negatieve invloed op ons land zal hebben. We zijn in een betere positie en zijn sterker in vergelijking met het verleden. U hoeft zich geen zorgen te maken over de Turkse economie.

Aldus Erdogan.

Wat betreft de nieuwe grondwet in Turkije, zei Erdogan dat de regerende Partij (AKP), is begonnen met de studies die uiteindelijk zullen leiden tot een nieuwe grondwet. (Bron: Hurriyet Daily)

12 REACTIES

  1. wat een onzin dit…

    daarom is een enorm verschil ontstaan tussen de excange-rate dollar/TL en de euro/TL ten opzichte van een paar weken geleden??
    de TL staat erg laag nu!

  2. omdat het regering wil staat de tl op dit moment laag.laag tl betekent meer export en minder import. :turk: :turk: :turk:

  3. Gelukkig maar, het is wel afwachten. Maar een voordeel van Turkije is zit niet in EU en hoeft Griekenland niet te redden met hun economie. Wij lijden genoeg onder in NL met onze belastinggeld om luie EU genoten te redden..

  4. Waarom heeft Amerika liever dat de dollar minder

    waard is dan de Euro mekotech …………?

    Denk eens na …………. !

    Altijd gunstig tegen over je concurenten met je export !

  5. In Nederland hebben wij geen crisis maar omdat die klote luie grieken niks doen,moeten wij onze belastinggeld aan hun afstaan.En daarna zoeken ze in nederland een schuldige,dat zijn wij natuurlijk!Allochtonen!Alles wat niet goed gaat heeft met ons te maken!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!