Home Nieuws Enorme drukte tijdens de feestdagen in Kusadasi

Enorme drukte tijdens de feestdagen in Kusadasi

2
865

De populaire Turkse kustplaats Kusadasi, gelegen in de provincie Aydin, heeft tijdens de feestdagen na de Ramadan enorme drukte meegemaakt. In de stad, waar in de winter zo’n 90.000 mensen wonen, vertoefden de afgelopen dagen naar schatting 1 miljoen mensen. Er was ook een stijging te zien in het aantal dagjesmensen.

Tijdens het suikerfeest, de 3 dagen na de Ramadan, is de Turkse bevolking er massaal op uit gegaan. Ook Kusadasi was dit jaar erg populair onder de binnenlandse vakantiegangers. Doordat er deze zomer ook veel buitenlandse toeristen in de kustplaats verblijven, maakte het populaire “Ladies Beach” strand een aantal van de drukst bezette dagen ooit mee.

Volgens de Turkse media konden de bakkers rondom etenstijd zelfs de vraag naar brood niet meer aan. Bij veel restaurants was het brood naar verloop van de avond op. Ter vervanging boden zij hun gasten daarom gratis patat aan.

Waterpretparken

De waterpretpark deden het ook erg goed en draaiden op volle capaciteit. In het Kusadasi Adaland Aquapark was het ook enorm druk. Er kwamen honderden mensen af op de bekende “regendans” attractie. Binnenkort wil het pretpark zelfs een officiële recordpoging doen.

Naar verwachting houdt de enorme drukte in Kusadasi nog een aantal dagen aan.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!