login: wachtwoord: [wachtwoord kwijt - registreren]

Eigenaar van ingestort hotel tijdens aardbeving in Van gearresteerd

post thumbnail

De eigenaar van een hotel in de provincie Van is beschuldigd van grove nalatigheid met als gevolg de dood van 30 hotelgasten, die tijdens de aardbeving om het leven kwamen.

Tevfik Bayram, die tijdens de grote aardbeving in Van op 23 oktober 2011 gasten ontving in zijn hotel, is vandaag gearresteerd. Ondanks dat het hotelgebouw in slechte staat verkeerde, bleef hij gasten accepteren. Hij is dan ook beschuldigd van grove nalatigheid met de dood van dertig hotelgasten als gevolg.

Bayram werd op 26 juni in hechtenis genomen in de zuidelijke provincie Antalya. Hij heeft nog geen verklaring afgelegd bij de rechter. Het Bayram Hotel, dat minstens 40 jaar oud is, stortte in tijdens een naschok. Het hotel was zogenaamd geïnspecteerd en stabiel verklaard, maar brokkelde tijdens een tweede beving af, waardoor veel gasten onder de tonnen beton en het verwrongen metaal werden verpletterd.

Tags bij dit bericht:

Er zijn 2 reacties

Antonetta Coban

Beter laat dan nooit….

Mehmet

Hopen dat het straf effen flink is… met niet minder als 30 jaar gevangenis straf.

Soms komen mensen goedkoop ermee weg…dan zou het foute boel zijn.

Mehmet

Plaats Reactie

:zonnen: :yeeeh: :worship: :wop: :wink: :uncheer: :twosome: :turk: :tooth: :tongue: :smash: :shutup: :roll: :oops: :oo: :ned: :mrgreen: :loller: :lolflag: :lol: :lekker: :hup: :huh: :heet: :evil: :eten: :emo: :duivel: :cry: :clown: :cheer: :bwuh: :biertje: :P :D :?: :-| :-? :) :( :!: 8-O 8)