login: wachtwoord: [wachtwoord kwijt - registreren]

Eerste Transavia toestel geland in Gazipasa

post thumbnail

Gisterenavond rond half negen landde het eerste Transavia toestel op de splinternieuwe Turkse luchthaven Gazipasa. Neckermann Nederland biedt haar vakantiegangers die verblijven in de populaire badplaats Alanya, exclusief deze luchthaven aan om de transfertijd aanzienlijk te kunnen verkorten.

Onder veel belangstelling van de plaatselijke autoriteiten en inwoners van Gazipasa landde gisterenavond om het eerste internationale vliegtuig op de nieuwe Turkse luchthaven. De luchthaven die op ongeveer 40 kilometer afstand van Alanya is gelegen zorgt voor een aanzienlijk kortere transfertijd voor Nederlandse vakantiegangers en voor verdere expansiemogelijkheden van het toerisme in deze regio.

Tot nu toe waren gasten die hun vakantie doorbrengen aan de zuidkust van Turkije, ook wel de Turkse Rivièra genoemd, aangewezen op de luchthaven van Antalya. Voor gasten die een accommodatie hadden geboekt in de bij Nederlanders zeer geliefde badplaats Alanya, betekende dit dat zij een busreis van minimaal twee uur moesten maken om bij hun hotel te komen.

De badplaats Alanya is vooral geliefd bij Nederlanders vanwege de vele appartementen en wat kleinschalige hotels die daar te vinden zijn. Bovendien ligt de reissom relatief laag in deze regio. Om deze nieuwe luchthaven extra te ondersteunen geeft Neckermann een speciale Alanya brochure uit.

Bron: Tourpress.nl

Er zijn 21 reacties

Jetty Scholten

Gefeliciteerd!

Wilma Verkouw

mubarek!!!!!!!!!

Dat is geweldig nieuws!

Piet van Alten

Gefeliciteerd Geweldig daar is zo lang op gewacht !!

Marga Maggie

pretty

Lydia Rehbein

super,ik ga in september voor 3 weken;;;;;;;;;;;;;;

meta

Gefeliciteerd!!!

Tineke

Eindelijk!!!!
Alleen hoe kun je dit boeken want ik kan Gazipasa niet vinden als ik een ticket wil boeken. Een enkele reis is ook niet mogelijk???

Egbert

Het was een enorm feest en er vlogen 149 reisagenten met de vlucht terug. Die waren op 2e paasdag met Onur Air heen gevlogen naar Antalya en hadden in Alanya en omgeving een leuke trip. Neckermann bedankt voor dit goede initatief om op Gazipasa te vliegen!

Ticketprijzen als voorbeeld
18 mei 8 dagen kost een retourticket 264,00 voor 15 dagen 269,00 en voor 22 of 29 dagen 274,00. Dat zijn toch hele leuke prijzen? En het is nog beschikbaar ook. Dus als je nog een weekje naar je huis/appartement wil is dit een mooie gelegenheid. Tickets zijn via ons reisbureau te boeken.

Meral Göçmen

The first plane is landed in Gazipasa, succes.

Geweldig voor my is het dan alleen maar 10 minuten rijden :lol: want ik woon in Aydap een plaatsje voor Gazipasa.
Maar hopen dat het nu ook echt aantrekt en er nog veel meer vliegtuigen vanuit Nederland en Duitsland erna toe vliegen.

Gefeliciteerd Gazipasa

Arno

Eindelijk een korte weg naar de vakantiebestemming, ben benieuwd of meerdere maatschappijen deze vlucht naar Gazipasa gaan overnemen.

Alex

echt super hier hebben we jaren lang veel over gesproken.

Gefeliciteerd

ilse

boeken kan via tomas cook, telefonisch of bezoek hun reisbureau
succes!

jannes

Je kunt bij het reisburo een speciale neckermann gids aanvragen hier staat alleen alanya in de prijzen zijn veel lager als vliegen op Antalya, wij waren met ons 3en ruim 6oo euro goedkoper uit, vraag me niet hoe dit kan maar ze zijn aan het stunten om zo meer vliegtuigen die kant op te krijgen en we vliegen op zaterdag dus helemaal perfect.

marianne

Vanaf volgend jaar zal ook Oad twee maal wekelijks op Gazipasa airport vliegen, nu de duitsers nog .

Hanneke

Gewéldig! Niet alleen voor Alanyagangers, maar ook voor onze kleine club Anamurliefhebbers. Anamur ligt nu nog maar op 1,5 uur afstand terwijl wij vroeger 5 uur moesten reizen vanaf antalya. Als de nieuwe weg klaar is duurt het nog korter. :cheer:

joke

Gefeliciteerd met de opening van de luchthaven GAZIPASA i hoop er veel gebruik van te maken. :turk: :huh: :ned:

STOFFELS

Proficiat ????

Prachtig voor Alanyagangers … mindere transfertijd … maar dan duwen ze op die vluchten vakantiegangers voor Side om ze vol te krijgen!! En deze passagiers zitten op een boogscheut van Antalya!!!!!!!!!! Wij kwamen tot deze conclusie toen we gisteren onze Side reis willen boeken! Wij zitten nu uren en uren in de bus! Geen oplossing dus, enkel verschuiving probleem.

Kijk Voyage sorgun vertrek 30/6

Marchel

Fijn dat luchthaven GAZIPASA toegankelijk is geworden….We hebben meteen gebruik gemaakt van deze gelegenheid en hebben via Corendon een vakantie geboekt….We zijn benieuwd of de transfertijd echt 40min. bedraagt. :ned: :turk:

Esma

Het zijn raven ze hebben daar gisteren gewoon mijn koffer slot doorgeknipt en koffer sluiting en leeg geroofd. Dit dus nooit meer. Voor mij zo ie zo geen Turkije meer.

Plaats Reactie

:zonnen: :yeeeh: :worship: :wop: :wink: :uncheer: :twosome: :turk: :tooth: :tongue: :smash: :shutup: :roll: :oops: :oo: :ned: :mrgreen: :loller: :lolflag: :lol: :lekker: :hup: :huh: :heet: :evil: :eten: :emo: :duivel: :cry: :clown: :cheer: :bwuh: :biertje: :P :D :?: :-| :-? :) :( :!: 8-O 8)