Home Nieuws Een lekker ruikende investering

Een lekker ruikende investering

0
674

Het in Amerika gebaseerde International Flavors and Fragrances (IFF), bekend van merken zoals Calvin Klein, Giorgio Armani, Estee Lauder en Givenchy, heeft besloten om haar investeringen in Turkije te verhogen.

Een van ’s werelds grootste producenten van geuren en parfums, IFF, gaat binnenkort 50 miljoen dollar investeren in de bouw van een tweede fabriek met Research en Development Center in Gebze.

IFF’s General Manager in Turkije, Tolga Tanrıöver zegt dat de nieuwe productiefaciliteit, die maximaal 18.000 kubieke meter groot zal worden, zich gaat richten op potentiële markten in Europa, Afrika en het Midden-Oosten.

De eerste fase van de investeringen zal worden afgerond in het tweede kwartaal van 2013. In het ontwikkel centrum in Gebze zal voor productontwikkeling en sensorische analyse gebruikt gemaakt worden van nieuwe teams en technische functies van hoog niveau.

Trainingen en het delen van kennis moeten er bovendien voor zorgen dat het nieuwe centrum ook gaat voorzien in nieuwe kwalificaties.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in
Houd mij op de hoogte van nieuwe reacties. Of abonneer zonder te reageren.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.