Disney Plus is vanaf vandaag beschikbaar in Turkije

0
3428

Vandaag is het dan eindelijk zo ver. Disney+ is nu ook in Turkije beschikbaar. Neem je voor 26 juni een jaarabonnement, dan kun je extra kennismakingskorting krijgen. Lees hieronder verder hoe je deze korting claimt.

Hoeveel kost het?

Disney+ kost in Turkije 34,99 TL per maand (Zo’n 2 Euro). Neem je een jaarabonnement, dan vallen de kosten nog iets lager uit, namelijk 349,90 TL (Ongeveer 20 Euro).

Tip: Extra korting eerste jaar Disney Plus Turkije

Een handige tip is om je eerst aan te melden voor de nieuwsbrief via de Turkse website van Disney+. Gebruikers die dit doen en zich registreren via de link in de welkomstmail krijgen nog eens 2 maanden gratis. Je betaalt voor het eerste jaar dan slechts 279,00 TL (15,50 Euro). De aanbieding is gestart op 14 juni en de link blijft geldig tot 26 Juni.

Over Disney Plus

De streamingservice van Disney gaat de concurrentie aan met diensten zoals Netflix, HBO Max en Amazon Prime Video. De dienst biedt toegang tot films en series van onder andere Disney, Pixar, Marvel en Star Wars. Je kunt de Disney+ app toevoegen op maximaal 10 apparaten. De app is onder andere te downloaden voor iPhone, iPad, Apple TV, Chromecast, Xbox en Playstation. Je kunt maximaal met 4 schermen tegelijk streamen. De streamkwaliteit loopt op tot 4k en kan door de gebruiker eventueel worden aangepast.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!