Home Nieuws Belangstelling van toeristen voor snor-transplantaties groeit sterk

Belangstelling van toeristen voor snor-transplantaties groeit sterk

5
429

Het aantal toeristen dat een snor-transplantatie ondergaat in Turkije blijft maar groeien. Het land dat bekend staat vanwege zijn vele haartransplantatie centra, krijgt o.a. door de invloed van een succesvolle Turkse serie, steeds meer aanvragen voor een snor-transplantatie uit vooral het Midden-Oosten.

Volgens een chirurg van een van de haartransplantatie centra, neemt de interesse voor snor-transplantaties sterk toe. Vooral toeristen komen aanzetten met foto’s van beroemde artiesten met snor, zoals als Kadir İnanır en Ibrahim Tatlises. “We hebben inmiddels een contactpunt in Europa opgezet en arbeidsovereenkomsten gesloten met organisaties in Dubai en Irak. De meeste van onze klanten, komen voor vakantie naar Turkije en ondergaan tijdens hun verblijf gelijk een snor- en/of haartransplantatie”.

De meeste snor-fanaten komen uit Iran, Irak, de Verenigde Arabische Emiraten, Egypte, Duitsland, Frankrijk en Ierland. Het meeste wordt er gebruik gemaakt van een methode die is ontwikkeld in Europa, genaamd Follicular Unit Extraction (FUE).

De vele toeristen die in Turkije een dergelijke behandeling ondergaan dragen een leuk bedrag ​​bij aan de jaarlijkse nationale inkomsten uit het toerisme.

5 REACTIES

  1. Een snortransplantatie is natuurlijk veel goedkoper dan ene haartransplantatie. Minder haartjes nodig. Ben wel benieuwd waar de snorhaartjes vandaan komen? Het moet op een plek zijn waar voldoende haar is. Ik doe verder geen suggesties…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in
Houd mij op de hoogte van nieuwe reacties. Of abonneer zonder te reageren.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.