login: wachtwoord: [wachtwoord kwijt - registreren]

De Balie Amsterdam presenteert: Turkije Natuurlijk!

post thumbnail

Op dinsdag 10 april gaat Turkije Natuurlijk! van start, de eerste aflevering in een reeks nieuwe programma’s over Turkije, die het publiek een originele kijk op het land biedt.

In het kader van 400 jaar Turks – Nederlandse betrekkingen organiseren De Balie, SICA (Dutch Centre for International Cultural Activities) en het Turkije Instituut een serie uiteenlopende programma’s die het publiek een nieuwe en originele kijk op Turkije bieden. Met experts, kunstenaars en journalisten uit binnen- en buitenland presenteren zij een mix van lezingen, performances en debat.

Tijdens deze reeks nemen verschillende persoonlijkheden (o.a. Wilco van Herpen) je mee op reis door het gigantisch diverse en fascinerende Turkse landschap. De geschiedenis, het heden en de toekomst van Turkije komen aan bod.

Tickets voor de bijwoning van 10 april kosten 8,50 euro en zijn verkrijgbaar via onderstaande link. Hier is ook meer informatie over het programma te vinden.

Er is 1 reactie

Alex Sımon Alex Sımon

hello from turkey

Plaats Reactie

Houd mij op de hoogte van nieuwe reacties. Of Abonneer jezelf op deze discussie zonder te reageren.

:zonnen: :yeeeh: :worship: :wop: :wink: :uncheer: :twosome: :turk: :tooth: :tongue: :smash: :shutup: :roll: :oops: :oo: :ned: :mrgreen: :loller: :lolflag: :lol: :lekker: :hup: :huh: :heet: :evil: :eten: :emo: :duivel: :cry: :clown: :cheer: :bwuh: :biertje: :P :D :?: :-| :-? :) :( :!: 8-O 8)