Brazilië en Argentinië erg populair bij Turken

3
839

Steeds meer Turken kiezen ervoor om een bezoek te brengen aan Zuid-Amerika. Voornamelijk Brazilië en Argentinië zijn erg in trek de laatste tijd.

Brazilië heeft momenteel ongeveer de zevende grootste economie van de wereld. Dat trekt veel buitenlanders aan. Ook de Turken hebben de voordelen van het land ontdekt. Waar Europa steeds minder aantrekkelijk wordt door de economische crisis, neemt het vliegverkeer tussen Zuid-Amerika en Turkije alleen maar toe.

Een steeds groter wordende groep Turken kiest er zelfs voor om (tijdelijk) te gaan studeren, werken en wonen in een van de Zuid-Amerikaanse landen. Ook zijn er veel turken zakelijk actief in de bouwsector. Voornamelijk Rio de Janeiro en Sao Paulo zijn erg in trek voor het opzetten van een Turks bedrijf. Ook de eerste Turkse scholen zijn inmiddels geopend in Brazilië.

Naast de economie is het weer ook een groot voordeel voor de Turken als je het vergelijkt met bijvoorbeeld Europa. Dat maakt het land erg aantrekkelijk.

Turkish Airlines speelt goed in op de toenemende vraag voor vluchten naar de exotische landen. Naar Brazilië werd er al gevlogen vanaf Istanbul, maar binnenkort wordt het ook mogelijk om met Turkish Airlines naar Argentinië te vliegen.
Vanaf juni 2012 zal de Turkse vliegmaatschappij beginnen met 1 vlucht per week, maar de doelstelling is om in de nabije toekomst dagelijkse vluchten aan te kunnen bieden van en naar de Zuid-Amerikaanse landen. Daarvoor moeten er echter eerst nieuwe afspraken worden gemaakt met het vliegveld Sao Paolo.
Turkish Airlines heeft ook een nieuwe markt ontdekt in de Brazilianen en de Argentijnen zelf. Door de stijgende economie reizen zij namelijk ook steeds vaker af naar het buitenland. Nieuwe kansen en mogelijkheden voor de maatschappij dus.

Foto: Pixabay

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!