Gastblog: Benefietavond van ‘Stand up for Palestine’

0
1006

‘Stand up for Palestine’, je kent ze misschien al van hun gelijknamige succesvolle t-shirt campagne. Wat een maand geleden nog begon als een lokaal initiatief van Turks Nederlandse vrijwilligers, om geld op te halen voor de slachtoffers in Palestina, liep op zeer korte termijn uit op een groot succes.

De oproep om een statement te maken en aandacht te vragen voor Palestina door middel van een ‘Stand up for Palestine’ t-shirt bleef niet alleen beperkt tot Nederland, maar zelfs over de grenzen gaf men gehoor aan deze oproep. Nu inmiddels een maand en heel wat verkochte t-shirts verder, is besloten om de campagne op een gepaste wijze af te ronden middels een benefietavond.

De organisatie: Ook jij kunt door deel te nemen aan de benefietavond een actieve en grote bijdrage leveren aan zowel de wederopbouw als gerechtigheid voor Palestina. Het zal een memorabele avond worden vol interessante sprekers, entertainment, informatie, bezinning, bewustwording en saamhorigheid. Uiteraard dit allemaal onder het genot van een diner.

De Benefietavond staat gepland op zondag 7 september vanaf 17:00 uur in Sky Palace te Amsterdam. Tevens zal op die avond middels een live verbinding met Gaza bekend gemaakt worden aan welke duurzame project in Gaza het geld gedoneerd zal worden.

Een entreekaart kost € 18,50.
LET OP! Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Indien je zeker wilt zijn van een kaartje, wees er dan snel bij!

Alle opbrengsten van de avond inclusief de entreekaarten en ingezamelde geld zal volledig gedoneerd worden aan Palestina.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!