login: wachtwoord: [wachtwoord kwijt - registreren]

Bejaard Nederlands echtpaar komt om in Alanya

post thumbnail

Een bejaard Nederlands stel heeft een verkeersongeluk in Turkije met het leven moeten bekopen. Een 79-jarige man en zijn 82-jarige vrouw kwamen om bij hun appartement in Alanya toen een beschonken automobilist frontaal tegen hun busje botste. Dat melden Turkse media.

Het duo was in een minibusje onderweg van het vliegveld in de badplaats Antalya naar Alanya. De vrouw overleed vrijwel direct, haar echtgenoot in een ziekenhuis. De 30-jarige automobilist bleef ongedeerd en is aangehouden.

Het ministerie van Buitenlandse Zaken kan het bericht nog niet bevestigen.

Tags bij dit bericht:

Er zijn 2 reacties

meryem holtjer

ja helaas gebeurde dit nog geen 500 meter van hun huis tevens heb ik hun zoon gezien bij de jandarma ja en dan zie je een zoo die daar dan zijn ouders zijn koffers komt afhalen terwijl die ze zelfs had uitgezwaaid in nederland ik sprak hem aan hij liet de foto zien van zijn ouders wij leven met hem en de andere familie leden mee sterkte om dit een plaats te kunne geven

Özcan

Wat erg, in Turkije is sprake van verkeersterreur, helaas.

Plaats Reactie

:zonnen: :yeeeh: :worship: :wop: :wink: :uncheer: :twosome: :turk: :tooth: :tongue: :smash: :shutup: :roll: :oops: :oo: :ned: :mrgreen: :loller: :lolflag: :lol: :lekker: :hup: :huh: :heet: :evil: :eten: :emo: :duivel: :cry: :clown: :cheer: :bwuh: :biertje: :P :D :?: :-| :-? :) :( :!: 8-O 8)