Home Nieuws Antalya verwacht volgend jaar 300.000 Poolse toeristen

Antalya verwacht volgend jaar 300.000 Poolse toeristen

16
838
Antalya verwacht volgend jaar 300.000 Poolse toeristen
Antalya verwacht volgend jaar 300.000 Poolse toeristen

Men verwacht dat er in 2013 wel 300.000 Polen naar Antalya en omgeving zullen komen voor een culturele vakantietrip, zo schrijft de Turkse krant Sabah.

De afgelopen twee jaar hebben Poolse tour-organisaties extra inspanningen verricht om Antalya’s culturele en archeologische rijkdom bij de Poolse toerist onder de aandacht te brengen, door middel van het aanbieden van culturele tripjes naar onder andere de antieke stad Side.

De tours vielen zo in de smaak bij de Polen dat er voor volgend jaar meer bestemmingen en extra reisopties zullen worden aangeboden via Poolse reisbureaus. Kwamen er in 2011 al 200.000 Polen naar de regio Antalya op vakantie, dit jaar zullen er dat ruim 25.000 meer zijn, zo voorspellen de reisleiders. Het streven is om in 2013 zelfs 300.000 Poolse toeristen enthousiast te krijgen voor een culturele reis naar Antalya.

Pas nog koos het Poolse volk Turkije als hun top-vakantiebestemming. Niet alleen vanwege het mooie land en het prachtige weer, maar ook omdat een vakantie naar Turkije in vergelijking met een vakantie naar Spanje, Italië of Egypte ook nog eens gemiddeld 35% voordeliger uitvalt.

16 REACTIES

  1. Hopelijk kennen zij de Etiquette aan tafel :eten: en tijdens het eten beter dan de Russen en Arabische Israëliërs.

    Uitzonderingen daar gelaten !

  2. Tuurlijk komen ze voor een cultuurvakantie. Daarom gaan ze 8 tot 10 dagen in een all-in resort zitten en drinken alleen mineraalwater en cay! De vrouwen voelen zich vooral niet gevleid door onze mannen waarvan de ogen bijna uit hun kassen vallen bij het zien van de Poolse dames…
    Culturele vakantie, ammehoela hahahah!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!