Home Nieuws Ankara klaar voor de Midden-Oosten Toerisme Beurs

Ankara klaar voor de Midden-Oosten Toerisme Beurs

0
476
Ankara klaar voor de Midden-Oosten Toerisme Beurs
Ankara klaar voor de Midden-Oosten Toerisme Beurs

Turkije is dit jaar gastheer van de Midden-Oosten Toerisme Beurs (Metex). Turkije hoopt hiermee het aantal Arabische toeristen dat een bezoek brengt aan het land te verdubbelen tot vier miljoen.

Door middel van de Midden-Oosten Toerisme Beurs wil Turkije voornamelijk de alternatieve ontwikkelingen bevorderen van de toeristische industrie, zoals het zorgtoerisme en shoptripjes. Ten minste 300 professionals uit meer dan 30 landen zullen naar Ankara komen voor de beurs, die van 25 tot en met 27 mei plaats vindt.

Het evenement zal speciaal aandacht besteden aan de gezondheidszorg en medische behandelmogelijkheden in Turkije, in een poging om bezoekers te trekken uit landen waar de gezondheidszorg onvoldoende is, zoals Irak, Syrië, Iran, Libië, Egypte, Libanon, Marokko en Tunesië.

Op de beurs zullen zowel binnenlandse als internationale stands over verschillende aspecten van het toerisme te vinden zijn. Denk aan informatie over cultuur, gezondheidszorg, spa’s, winkelen, onderwijs, sport, natuur en ecologie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in
Houd mij op de hoogte van nieuwe reacties. Of abonneer zonder te reageren.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.