Home Nieuws Amerikanen op valentijnsdag verrast met Turkse koffie

Amerikanen op valentijnsdag verrast met Turkse koffie

6
664

Inwoners van de Amerikaanse hoofdstad Washington D.C. werden afgelopen valentijsdag verrast met een lekker bakje Turkse koffie.

Het “Mobiele Turkse Koffiehuis”, een project dat onder leiding van Turkish Airlines is gestart, was een groot succes in de Amerikaanse stad. Voorbijgangers gingen massaal in de rij staan om een bakje Turkse koffie te bemachtigen en waren erg te spreken over de smaak. De Turkse koffiebus trekt door diverse grote Amerikaanse steden.

Op het busje zijn onder andere grote afbeeldingen van Turkish Airlines sponsoren Kobe Bryant en Leo Messi te zien, beide internationaal bekend in de sportwereld. Met het project wil Turkish Airlines meer Amerikaanse toeristen naar Turkije trekken en de Turkse cultuur beter op de kaart zetten in het land. Vorig jaar reed de bus ook al.

Een impressie van vorig jaar (2012)
https://www.youtube.com/watch?v=XkuWDbJww1U

Meer foto’s en informatie op de Facebook pagina: http://www.facebook.com/turkishcoffeetruck

6 REACTIES

  1. De inwoners van Kashmir zijn ook heel erg verrast toen er een droid een op afstand bestuurde vliegtuig bommen gooide op hun woningen en onschuldige kinderen werden vermoord… amk usa!

  2. Mehmet A. Ik zie het verband niet.dit lijkt mij een promo van THY,om meer Amerikaanse toeristen naar Turkije lokken.Iets mis mee? :turk:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!