Alanya ook nieuwe hotels rijker

1
1142

Eerder berichtten we dat in de omgeving van Kusadasi twee nieuwe hotels openen in de loop van 2015. Om de concurrentiestrijd niet te verliezen kunnen zelfs de grootste badplaatsen als Alanya niet achterblijven. Ook in die steden zullen aankomend jaar verscheidene hotels hun deuren openen. De meest veelbelovende van Alanya zijn hotel Azura park en het Litore Resort.

Azura Park ligt het dichtst bij het centrum van de twee, namelijk op zo’n 10 kilometer. Het verblijf zal hier voor de verandering niet op all inclusive basis zijn, maar laat de keuze van logies tot en met volpension. Deze vrijheid is gelijk één van de pluspunten van het hotel dat sowieso veel keuzes aan de gasten over laat. Zo zijn er maar liefst vier verschillende restaurants en meerdere zwembaden. Een nadeel van dit hotel is dat het vrij ver van het strand verwijderd is.

Daarentegen ligt het Litore Resort wel gelijk aan het strand, maar ligt dit hotel een stuk verder verwijderd van Alanya, te weten zo’n 30 kilometer. Waar Azura Park meer een familiehotel is, is het Litore Resort een hotel waar men in volledige luxe verblijft. Dat neemt niet weg dat ook dit hotel uiterst kindvriendelijk is. Zo zijn er meerdere waterglijbanen te vinden en is de miniclub in verschillende leeftijdscategorieën ingedeeld. De ultra all inclusive formule voorziet gasten hier 24 uur per dag van eten en drinken.

De stad Alanya heeft net als de hotels ongelofelijk veel te bieden. Meerdere stranden, druipsteengrotten en natuurlijk een bruisend nachtleven, in Alanya komt men als toerist niets tekort.

Hier vindt u meer informatie over hotel Azura Park en het Litore Resort.

1 REACTIE

  1. En weer een Ultra all inclusive! Aan de ene kant zamelen we handtekeningen in tegen vercommercialisering van Iztuzu aan de ander weer een stuk kustlijn weg. Bevolking mag niet meer op de stranden komen, dieren liefst ook niet. Het milieu? ****anasına….Plaatselijke middenstand verdient weinig tot niets aan bezoekers van dergelijke resorts….maar the happy few van dit land hebben weer een mooie post om hun zwarte geld in onder te brengen…Geweldig zeg!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!